توازن بار در شبکه های نرم افزار محور

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس آخرین دستاوردهای علمی در حوزه مهندسی کامپیوتر پردازش نرم و تکنولوژی های نوین پردازشی
  • کد COI اختصاصی: ICCEIT03_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 708
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید نژادنیک

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دولت آباد،اصفهان، ایران

رسول صادقی

استادیار مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دولت آباد، اصفهان، ایران،

سیدمهدی فقیهایمانی

دانشجوی دکتری مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

در طول ده ه گذشته، با پیشرفت فوقالعاده در زمینه فناوریاطلاعات و ارتباطات، اینترنت سنتی با چالش های زیادی روبرو شده است. برای مدت طولانی تکنولوژیهای شبکه با سرعت پایینتری نسبت به دیگر تکنولوژی های ارتباطی تکامل و رشد پیدا کرده است. این امر سبب شده شبکه های سنتی توانایی پاسخگویی به نیازهای رو به رشد سازمانهای بزرگ، توسعه دهندگان زیر ساختهای شبکه و کاربران نهایی را نداشته باشد. به این دلیل، صنعت شبکه مجبور به تغییر در ساختارهای سنتی خود شد. با مطرح شدن مفهوم شبکه نرم افزار محورSDN ، رویکرد جدیدی در صنعت شبکه ارایه شد که بتواند نیازهای نسل جدید سیستم های مبتنی بر شبکه را پوشش دهد. یکی از مشکلات موجود در شبکه های سنتی چالش توازن بار در این شبکه ها است. اگر بارشبکه به طور مساوری توزیع نشود باعث کاهش کارایی شبکه میشود. در شبکه های نرم افزار محور کنترل شبکه به کنترلرها داده شده است و دستگاه های موجود صرفا به عناصر ارسال بسته تبدیل میشوند از آنجا که کنترلر کنترل کل شبکه را در اختیار دارد وجود یک متعادل کننده بار میتواند مزیت بزرگی در مقایسه با شبکه های سنتی محسوب شود. استراتژیهای فراوانی برای توازن بار مطرح شده که هدف آنها بهبود کارایی و توازن بار در شبکه هاست. در این مقاله ما تلاش میکنیم خلاصهای از دسته بندیها مطرح شده را مورد بررسی قرار دهیم و مزایا و معایب آنها را تجزیه و تحلیل کنیم.

کلیدواژه ها

شبکه های نرم افزار محور، توازن بار، OpenFlow، سطح داده، سطح کنترل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.