بررسی رابطه بین شفافیت سازمانی با رضایت شغلی کار کنان مورد مطالعه: کارکنان ادارات دولتی شهر شباب

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB03_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 839
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نصرت اله میرزایی

مسیول امور اداری شهرداری شباب

سیاوش پیری

کارشناس درآمد و سرمایه گذاری شهرداری شباب

محمدعلی ابراهیم بیگی

مسیول امور اداری شهرداری آسمان آباد

حامد فتحی

مسیول امور مالی شهرداری آسمان آباد

چکیده

شاید بتوان گفت از مهم ترین ارکان پایداری و ثبات هر سازمانی رضایت شغلی کارکنان آن است. پایین بودن رضایت شغلی در حادترین شکل خود می تواند، سبب افزایش آمار غیبت ها، پایین آمدن بازده کار و جابه جایی و نقل و انتقال زیاد و بی مورد کارکنان شود. هم چنین نارضایتی شغلی در مراکز آموزشی میتواند، به صورت غیرمستقیم فرآیند یاددهی و یادگیری را تحت الشعاع خود قرار دهد و سبب کاهش آن شود. لذا هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین شفافیت سازمانی با رضایت شغلی کارکنان است. این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ شیوه گردآوری داده ها، جزء پژوهش های توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق کلیه کارکنان ادارات دولتی شهر شباب می باشد. با استفاده از فرمول کوکران تعداد نمونه را 184 نفر در نظر می گیریم. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه فلات زدگی شغلی، حسادت سازمانی و عدالت سازمانی می باشد که در میان 184 نفر نمونه آماری توزیع شد. داده های حاصل با استفاده از نرم افزار spss و تحت آزمون های آماری همبستگی تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد: بین شفافیت اهداف مربوط به مشتریان با رضایت شغلی رابطه معناداری وجود دارد. بین شفافیت اهداف مربوط به نوآوری و توسعه محصول/خدمات با رضایت شغلی رابطه معناداری وجود دارد. بین شفافیت اهداف مربوط به کیفیت محصول/خدمات با رضایت شغلی رابطه معناداری وجود دارد. بین شفافیت اهداف مربوط به بهره وری و سودآوری با رضایت شغلی رابطه معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

شفافیت سازمانی، شفافیت اهداف، رضایت شغلی، کارکنان بانک های شهر شباب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.