مدیریت منابع انسانی و منابع حسابداری بعنوان استراتژی برای دستیابی به رقابت جهانی و چشم اندازی در سال 2020 در کشور نیجریه.

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در علوم انسانی، چالشها و راه حل ها
  • کد COI اختصاصی: HUMAN03_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 431
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر ویسمرادی

مربی وعضو علمی دانشگاه پیام نور

فاطمه بهاروند

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور. واحد خمین.

سمیه درنگ

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور. واحد خمین.

اکرم دهقانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور. واحد خمین.

چکیده

توانایی فکری نیروی کار از هر سازمان و یا ملت به واسطه این افکار در ذهنش، راه طولانی در تعیین چشم انداز آن است. یک سازمان یا به بیان دیگر نگرش ضعیف یک ملت به توسعه سرمایه انسانی خود یک چالش ویرانگر و نگران کننده به تحقق چشم انداز خود دارد. به ارزیابی و اعلام آمادگی نیجریه برای رقابت و چشم انداز 2020 جهانی شکوفایی مهمی در نظر گرفته شد. این پژوهش به منظور پر کردن این فاصله با ارزیابی مدیریت منابع انسانی فعلی و افشای حسابداری (HRMAD) است. این شیوه ها در نیجریه با استفاده از سرویس های مالی و شرکت های تولیدی بعنوان پایگاه هایی برای مطالعه انجام شد. ابزار آماری مانند درصد، میانگین، انحراف معیار، همبستگی و T-test مورد تجزیه و تحلیلهای مختلف استفاده شد. مشاهده شده است که تفاوت معنیداری در شیوه های HRMAD بین صنایع مالی وساخت در نیجریه وجود ندارد. همچنین، رابطه مثبت و قوی بین HRMAD و اندازه شرکت وجود دارد. یک نتیجه از یافته های پژوهشی نشان میدهد که بدلیل خودسری درگزارش فعالیت های مدیریت منابع انسانی، وعدم وجود قانون در گزارش عملکردهای منابع انسانی، عدم یکنواختی در ارایه اطلاعات در مورد سرمایه انسانی سالانه وجود دارد. لذا توصیه میشود که نیجریه برای دستیابی به چشم انداز 2020 ، در بخش خصوصی و دولتی، گزارشهای منابع انسانی را وارد نماید و لازم است که این گزارشها با استانداردهای گزارشگری مالی جدیدی مرتبط با فعالیت های منابع انسانی، هماهنگ باشد.

کلیدواژه ها

رقابت جهانی - حسابداری منابع انسانی - نیجریه- چشم انداز .2020

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.