تاثیرات طراحی گرافیک بر تبلیغات محیطی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین سمپوزیوم ملی روز جهانی گرافیک
- کد COI اختصاصی: GRAPHIC02_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3730
نویسندگان
دانشجوی ارشد پژوهش هنر، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
چکیده
حدود هفتاد درصد اطلاعاتی که انسان از محیط پیرامون خود دریافت می کند به وسیله چشم و حس بینایی است. مخاطبان به صورت ناخودآگاه گرایش به سمت محصولات با گرافیک بهتر دارند. امروزه دیگر گرافیک را نمی توان تنها یک هنر دانست. هر آن چه از تصویر و چشم انداز که در محیط اطراف ما وجود دارد، تحت عنوان گرافیک محیطی تلقی خواهد شد. تبلیغات جزیی از رسالت گرافیک است. آثار تبلیغاتی با تصاویر و شعارهای تحریک و ترغیب کننده خود از طراحی گرافیک برخوردارند. بنابراین تبلیغات محیطی بیش از هر رشته دیگری با طراحی گرافیک درآمیخته است. این پژوهش در تلاش است تا به دو سوال اساسی تحقیق پاسخ دهد از جمله این که چه رابطه ای میان طراحی گرافیک و تبلیغات محیطی وجود دارد چه رابطه ای ممکن است میان مخاطبان و طرح های گرافیکی وجود داشته باشد فرضیات احتمالی این پژوهش را می توان چنین بیان کرد: تبلیغات با استفاده از قابلیت ها و راه کارهای خلاقانه گرافیک، موجب تحریک و ترغیب مخاطبان و مصرف کنندگان کالا یا خدمات خود می شود. مخاطبان به صورت ناخودآگاه گرایش به سمت محصولات با گرافیک بهتر دارند پس می توان گفت تبلیغات بیش از هر رشته دیگری با گرافیک پیوند دارد. پژوهش حاضر با رویکرد توصیفی- تحلیلی است. همچنین شیوه جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای است. بر اساس نتایج حاصل شده از این پژوهش می توان گفت: تبلیغات که امروزه نوعی صنعت به شمار می رود. تبلیغات محیطی، جدیدترین و مهم ترین رویکرد رو به رشد تبلیغ یک برند است که در گرافیک محیلی شهری امروزه مطرح است. از جمله ابعاد بصری تبلیغات محیطی که رابطه تنگاتنگ آن را با طراحی گرافیک آشکارا بیان می کند شامل لوگو، تایپوگرافی، رنگ، شعار تبلیغاتی و ... نیز است. یکی از راه های جذب مخاطبان از راه تبلیغات، داشتن طراحی گرافیک مطلوب است. کارهای گرافیکی گذشته از بعد اطلاع رسانی و قابلیت استفاده برای مخاطبان، آهنگ های بصری یک جامعه هستند.کلیدواژه ها
تاثیرات، طراحی گرافیک، تبلیغات محیطیمقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.