ارایه یک روش موثر برای حل مساله زمانبندی پروژه های فناوری اطلاعات با منابع محدود با استفاده از الگوریتم علف هرز(مطالعه موردی : اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر اداره فاوا)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ECMCONF01_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 813
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ،اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر
کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک تهران، اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر
چکیده
امروزه مساله زمانبندی پروژه با منابع محدود سالیان زیادی است که موضوع تحقیقات بسیاری از محققان و کارشناسانبوده است. و همواره به عنوان یکی از چالش های مهم مهندسین به شمار میرود. مساله زمانبندی پروژه با منابع محدودیک مساله NP-Hard است و روش های قطعی در حل آن ناکارآمد هستند . به همین دلیل محققین همواره به دنبال ارایهراه حل های کارآمدتری همچون به کارگیری الگوریتم های فراابتکاری برای حل این دسته از مسایل بوده اند. زمان بندی سهمبه سزایی در پیشبرد و موفقیت پروژه دارد.با توجه به اینکه مدیریت کیفیت و سرعت بالای تغییر فناوری اطلاعات و نیاز بهتخصیص بهینه منابع مالی و انسانی و... در پروژه های فناوری اطلاعات امری مبرم می باشد، لذا در این پژوهش این مسالهبرای زمانبندی پروژه های فناوری اطلاعات اداره فاوا- اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر با در نظر گرفتن رویه هایی بر مبنای توسعه نرم افزاری مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله یک روش جدید بهبود یافته بر اساس الگوریتمعلف های هرز برای حل مساله زمانبندی پروژه با منابع محدود ارایه شده است و سپس کارایی آن با الگوریتم ازدحام ذرات،ژنتیک، میگوها و علف هرز در شرایط یکسان مقایسه می شود. نتایج بدست آمده بیانگر توانایی روش پیشنهادی درمقایسه با دیگر الگوریتم های شبه بیولوژیکی برای حل مسایل زمانبندی پروژه با منابع محدود می باشد.کلیدواژه ها
؛RCPSP، زمانبندی پروژه، الگوریتم فراابتکاری، الگوریتم علف هرزمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مکانیزم جدید رابط بین صفحه متحرک و ثابت ربات موازی صفحه ای
- تحلیل عددی کمانش پوسته استوانهای کامپوزیت تحت فشار یکنواخت خارجی با در نظر گرفتن جدایش بین الیه ها و رشد آن با استفاده از روش المان های چسبنده
- تحلیل عددی مخزن استوانه ای جدار نازک به روش متقارن محوری و مقایسه آن با حل دقیق
- بررسی تاثیر نرخ سرد شدن بر سختی و ریز ساختار یک آلیاژ
- مروری بر کامپوزیتهای فلزی؛ ویژگیها و روشهای تولید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.