روش های جوشکاری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ECMCONF01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 707
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید امیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه شهید بهشتی

محمد جلیلپور

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه شهید بهشتی

احسان کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد ترکمان

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

ساختمانهای فولادی بخش قابل توجهی از ساخت و ساز را تشکیل می دهد و سهم بزرگی از مشکلات اجرایی آنهابه خطاها و ضعف های متنوع جوشکاری بر می گردد. جوشکاری به عنوان مهمترین مسیله اتصالات در اجرای یکساختمان فلزی بایستی مورد توجه قرار گیرد و روشهای مختلف کنترل کیفیت جوش در این خصوص بکار گرفتهشود. یکی از مهمترین وظایف بازرس یا تیم کنترل کیفی جوش، ارزیابی حقیقی جوش ها به منظور بررسی مناسببودن آنها در شرایط بهره برداری و در واقع تعیین هر گونه کمبود و نیز نامنظمی درجوش یا قطعه جوشکاری شدهکه عموما ناپیوستگی نامیده می شود می باشد. نا پیوستگی هر گونه اختلال در ساختار یکنواخت را بیان می کند.یک عیب، ناپیوستگی ویژه است که مناسب بودن سازه یا قطعه را زیر سیوال می برد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.