جدیدترین روشهای بهینه سازی هوشمند در فرآیند جوشکاری قوس تنگستن با گاز محافظ

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ECMCONF01_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 647
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن عبدالمنافی

کارشناس ارشد، مهندس مکانیک

امیر شیری

کارشناس ارشد، مهندس مکانیک

چکیده

افزایش کیفیت محصولات و کاهش هزینه های ساخت را می توان به عنوان دو معیار اساسی افزایش بهره وری شرکت-های تولیدی دانست. بدین منظور، صنایع مختلف برای توانایی رقابت در بازار، به سمت بهینه کردن هر چه بیشترفرآیندهای خود پیش می روند. از این رو بهینه سازی فرآیندها یکی از ضروریترین کارها در صنعت امروز محسوب میشود.هدف از بهینه سازی فرآیندهای تولیدی، تنظیم هر چه دقیقتر مقادیر پارامترهای ورودی برای رسیدن به خروجی مطلوباست. در فرآیندهایی که پارامترهای ورودی زیاد باشند، رسیدن به پارامترهای بهینه مستلزم بررسی دقیق و علمی فرآینداست. برای تنظیم مناسب پارامترها، روشهای آزمون و خطا اغلب پر هزینه، زمان بر و غیر دقیق هستند. در روش دیگر بهکمک نرم افزارهای المان محدود، رفتار فرآیند مدل میشود، اما مشکل بودن تشخیص وابستگی و تخمین تیوری ارتباطبین ورودی ها و خروجی ها در یک فرآیند واقعی، پژوهشگران را بر آن داشته تا این ارتباط را از طریق تحلیل های آماریداده های آزمایشگاهی بدست آورند. این تکنیک ها شامل رگرسیون خطی و غیر خطی، روش سطح پاسخ و شبکه هایعصبی است. در این میان، مدلسازی رگرسیونی ابزار مناسبی برای تعیین مقادیر صحیح پارامترهای تنظیمی به منظوردستیابی به خروجی های مطلوب می باشد. در این مدل ها امکان بهینهسازی فرآیند و نیز آنالیز حساسیت فراهم شده است.همچنین این مدلها ابزار مناسبی برای فهم بهتر اثرات متغیرهای ورودی بر روی خروجی ها هستند. امروزه روش هایجوشکاری به عنوان یکی از مهم ترین فرآیندهای تولیدی شناخته می شوند.

کلیدواژه ها

روش های نوین بهینه سازی، روشهای فرا ابتکاری بهینه سازی، تنش پسماند در فرایند جوشکاری، اعوجاج در فرآیند جوشکاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.