بررسی ترک بتن گوگردی تحت بار سیکلی در نرم افزار آباکوس

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری با تاکید بر اشتغال زایی در صنعت ساختمان
  • کد COI اختصاصی: ARCHITECTUREUR02_188
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 519
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا گودرزی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-سازه، واحد رامهرمز، دانشگاه آزاد اسلامی، رامهرمز، ایران

ناصر عبدی

مربی، گروه عمران، واحد رامهرمز، دانشگاه آزاد اسلامی، رامهرمز، ایران

چکیده

ترک های موجود در سطح بتن که باعث ایجاد درز و شکاف و در نهایت تخریب رویه بتن می گردد از عواملی است که هر ساله باعث هدر رفتن مقادیر زیادی ازمنابع کشور و خسارات مالی می گردد. بتن ماده ای است که دارای رفتارهای پیچیده ای در مراحل مختلف شکل گیری می باشد. پدیده ترک خوردگی در بتن انواع مختلفی دارد. یکی ازکاربردهای گوگرد در صنعت ساختمان تولید بتن گوگردی می باشد. از جمله مهمترین ویژگیهای بتن گوگردی میتوان به مقاومت بالا در محیطهای اسیدی، کسب مقاومت سریع، مقاومت مکانیکی بالا، عدم استفاده از آب در ساخت آن، امکان بازیافت و نفوذپذیری کم آن اشاره کرد. بتن گوگردی از ترکیب گوگرد مذاب با مصالح سنگی و فیلر ساخته میشود که برای اصلاح خواص آن از مواد افزودنی در ساخت آن استفاده میگردد. با توجه به نتایج گردآوری شده، میتوان به اهمیت استفاده از گوگرد در پروژه های عمرانی پی برد. بتن گوگردی فرآوردهای ویژه می باشد. برای مثال برای محیط هایی که با خورندگی شدید پایه های برق روبرو هستیم و همچنین برای محیطهای خیلی سرد که دارای دوره طولانی سرمای زیر صفر میباشند، بتن گوگردی جایگزین مناسبی برای بتن پرتلند خواهد شد. بتن سیمان گوگردی تولید شده با خواص فیزیکی و مکانیکی عالی در مناطق بادخیز، پایه های برق را از ترک خوردگی و در نهایت شکستگی پایه مصون میدارد . در طرح تولید پایه های بتونی برق با استفاده از بتن گوگردی بدلیل بالا بودن مقاومت کششی، فشاری و پیچشی بالا، مقاومت در برابر شکست ناشی از خستگی، عدم شکست در برابر بارهای نوسانی ناشی از فشار سیمهای برق شاهد کاهش میزان خاموشیهای پیش بینی نشده خواهیم بود. در این تحقیق به بررسی ترک در بتن گوگردی تحت بارهای سیکلیک با استفاده از نرم افزار آباکوس پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

بتن گوگردی، بار سیکلیک، ترک بتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.