شناسایی و اولویت بندی روش های تبلیغات اینترنتی مجتمع های تجاری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF05_680
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 708
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی عباس زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (بازاریابی و فروش) دانشگاه شاهد

ناصر یزدانی

دکترای تخصصی و استادیار دانشگاه شاهد

داود عبدالهی

دکترای تخصصی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهر ری

چکیده

هدف: این پژوهش به دنبال بررسی تعیین اولویت روشهای تبلیغات اینترنتی مجتمع های تجاری و تعیین اولویت و رتبه هر کدام از اینروش ها می باشد. مواد و روش تحقیق: مطالعه حاضر از نوع کتابخانه ای است که در این راستا از منابع چاپی و دیجیتالی استفاده شده است. یافته ها و نتایج: یافته ها: تبلیغات اینترنتی این روزها به یکی از مهم ترین بخش های تبلیغات تبدیل شده است. اینترنت به عنوان یکی از رسانه های اجتماعی قدرتمند این روزها به یکی از پر ترافیک ترین عرصه های تبلیغاتی تبدیل شده است. تبلیغات در این بستر روش های مختلفی دارد. یافته های پژوهش حاضر در ابتدا معرفی انواع روشهای تبلیغات اینترنتی در مجتمعهای تجاری را مورد بررسی قرار می دهد. نتایج: تبلیغات اینترنتی نوعی از تبلیغات هستند که به منظور رساندن پیام کالا و یا خدمات به مشتریان از طریق اینترنت صورت می گیرند. امروزه تبلیغات اینترنتی سهم زیادی از بازاریابی در دنیای مدرن را در برگرفته است. تبلیغات در مجتمع های تجاری و مراکز خرید راه بسیار مناسبی برای معرفی و شناساندن یک برند یا محصول به مشتریان بالقوه و بالفعل است؛ به نوعی میتوان این شیوه از تبلیغ را در دسته تبلیغات در نقطه فروش قرار داد. تبلیغات در مجتمع های تجاری نسبت به سایر روشهای تبلیغات محیطی مانند استفاده از بیلبورد یا نمایشگرهای شهری، روشی ارزانتر برای تشویق افراد به امتحان کردن محصولات و خدمات و در نهایت گسترش وتوسعه نام تجاری برند است. همچنین توجه به موقعیت، جمعیت، گروه های سنی و سطح درآمد افراد مراجعه کننده به یک مرکزخرید، می تواند در اثربخشی تبلیغات نقش به سزایی داشته باشد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.