بازاریابی اینترنتی و اثرات آن بر صادرات

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF05_575
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 876
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا اردهالی

دانش آموخته مدیریت بازرگانی، گرایش بازرگانی بین الملل، گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران

شادان وهاب زاده

استادیار، عضو هیات علمی، گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، تهران، ایران

چکیده

این پژوهش یک مطالعه توصیفی و مروری می باشد که هدف آن مروری بر بازاریابی اینترنتی و اثرات آن برصادرات می باشد. نتایج حاصل از پژوهش های مختلف نشان داد که امروزه ارایه بهترین عملکرد در زمینه بازاریابی وصادرات، به اساسی ترین دغدغه مدیران شرکت های تولیدی مبدل شده است و مدیران می کوشند تا با بهره گیری ازتکنیک های مختلف، به عملکرد برتر دست یابند و در این راستا قابلیت های بازاریابی از عوامل موثر در دستیابی به مزیترقابتی و عملکرد برتر برای شرکت ها محسوب می شوند. قابلیت های بازاریابی، فرایند های منسجم طراحی شده جهتبکارگیری دانش جمعی، مهارتها و منابع شرکت برای تولید وعرضه محصولات وخدمات سازگار با الزامات بازار و نیازهایرقابتی می باشد. بازاریابی اینترنتی یک انقلاب صنعتی جدید در قرن بیست و یکم محسوب می شود و با جهانی شدن بازار،رو به پیشرفت و توسعه است. امروزه اینترنت یک عامل تجاری مهم بوده و سریع تر از هر فناوری ارتباطی دیگری رشدکرده و بازارهای جهانی را بیشتر از سایر فنآوری های رسانه ای متحول کرده و دسترسی آسان به اطلاعات، قدرت مصرفکنندگان را بیشتر ساخته است. با وجود اینکه اینترنت به عنوان موثرترین ابزار بازاریابی الکترونیکی با پوشش جهانی امکاندسترسی شرکتها به بازارهای جهانی را میسر ساخته است، اما بسیاری از شرکت ها نسبت به استفاده از آن در بازارهایصادراتی سر در گم هستند. بنابراین فهم الگوهای رفتاری مصرف کنندگان در این فرهنگ ها و کشورهای مختلف مهماست. برخی از محققان معتقدند که اینترنت تنها یک دستاورد ساده تکنولوژی اطلاعاتی مدرن نیست، بلکه نقشبرجسته ای در افزایش عملکرد تجاری شرکتها به خصوص شرکت های کوچک و متوسط که با محدودیت منابع مواجههستند دارد.

کلیدواژه ها

بازاریابی اینترنتی، عملکرد صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.