بررسی اثربخشی اجرای بازاریابی چندسطحی بر فعالیت فروش شرکت نزمین سبامد قشم (شعبه آذربایجان شرقی) در سال 1395
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF05_340
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 515
نویسندگان
مدیر شرکت نزمین سبامد قشم( شعبه آذربایجان شرقی)
استادیار گروه مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه،ایران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی اثربخشی اجرای بازاریابی چندسطحی بر فعالیت فروش شرکت سبامد آلمان (شعبهآذربایجان شرقی) در سال 1395 بعنوان روشی نوین در بازاریابی محصولات می باشد. جامعه آماری مورد استفاده مشتمل بر33 نفر از افراد مرتبط با فروش محصولات شرکت در نظر گرفته شد.نمونه آماری جامعه آماری مورد نظر از طریق روشنمونه گیری تصادفی ساده به تعداد 30 نفر انتخاب گردیدند و روش تحقیق از نوع کاربردی وتوصیفی، پیمایشی انتخابگردیده است. جهت تحلیل داده ها از نرم افزار spss استفاده گردید و برای بررسی اثربخشی اجرای بازاریابی چندسطحی از پرسشنامه محقق ساخته، بر اساس مقیاس پتج درجه ای لیکرت بهره گرفته شده است.جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمارتوصیفی و همچنین از آمار استنباطی شامل (آزمون کولموگروف اسمیرنوف، همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه)استفاده شده است. با بررسی منابع موجود، این پژوهش در کشور برای اولین بار در صنف محصولات آرایشی،بهداشتی ودرمانی صورتگرفته است. با توجه به یافته های تحقیق، توزیع داده ها نرمال گزارش گردید و آزمون فرضیه ها در سطحخطای کوچکتر از (0.01) معنی دار بودند، لذا می توان گفت که به لحاظ آماری با اطمینان 0.99 همبستگی مثبت بینمیزان فروش، درآمدزایی، اشتغالزایی ونیز کیفیت مشتری مداری با بازاریابی چندسطحی وجود دارد. نتایج رتبه بندیمتغیرها نشان میدهد که کیفیت مشتری مداری با میانگین 3.63 در اولویت اول قراردارد و در رگرسیون چندگانه مقداربرابر است با 42.957 که در سطح P=0.000 معنادار بوده و تایید کننده این موضوع است که تاثیر مجموعه عوامل فوق درتبیین اثربخشی بازاریابی چند گانه معنادارمیباشد.بر این اساس هر چهار فرضیه مورد مطالعه تحقیق مورد تاییدقرارگرفته است.کلیدواژه ها
بازاریابی چندسطحی، میزان فروش، درآمدزایی، اشتغال زایی ، کیفیت مشتری مداریمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.