فرمولاسیون برگرهای گیاهی فراسودمند

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: AGRIHAMAYESH02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2440
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نگار گلچین

دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

مرسده مالکی

دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

سارا جعفریان

استادیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

لیلا روزبه نصیرایی

استادیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

چکیده

همبرگر یکی از فرآورده های گوشتی است که به دلایل گوناگون از جمله سهولت مصرف این ماده غذایی، استفاده از گوشت در ترکیب آن و طعم مطلوب، مصرف آن در حال افزایش میباشد. غنی کردن همبرگر به عنوان یک محصول پرمصرف می تواند در ارتقای سلامت افراد و جامعه مفید باشد . به علت کمبود پروتیین های غذایی نیاز برای یافتن منابع دست نخورده پروتیین گیاهی برای استفاده در ترکیبات غذایی و افزایش کیفیت تغذیه ای روز به روز افزایش می یابد . همچنین استفاده از پروتیین های گیاهی در فرمولاسیون تولیدات جدید فراسودمند هدف بسیاری از پژوهش ها در سال های اخیر بوده است . بدین صورت که می توان با استخراج پروتیین وبالا بردن خلوص و کیفیت آن برای جایگزینی با پروتیین های حیوانی، به عنوان راهکاری نوین در جهت افزایش دامنه کاربرد پروتیین های گیاهی از منابع بومی مورد استفاده قرار گیرد.در این جا پروتیین سویا و حبوبات و سبوس برنج و دانه کینوا و خلر و جلبک اسپیرولینا در فرمولاسیون برگر گیاهی پیشنهاد شده است.

کلیدواژه ها

اسپیرولینا، خلر، فراسودمند، کینوا، همبرگر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.