بررسی سیستم رمزنگاری : McEliece کاربرد، مزایا، معایب

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: UTCONF02_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1779
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیده شیبانی

دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گرایش تجارت الکترونیک، موسسه آموزش عالی بهمنیار کرمان، ایران.

علی ناصراسدی

گروه کامپیوتر، مجتمع آموزش عالی زرند، کرمان، ایران

چکیده

رمزنگاری McEliece، یکی از اولین و تاکنون موفق ترین رمزنگاری است که بر مبنای مفاهیم تیوری کدینگ است. ساختار اصلی، در استفاده از کدهای Goppa باینری برای رمزگذاری و رمزگشایی پیام ها می باشد. رشد علاقه مندی به این سیستم در جامعه رمزنگاری در سال های گذشته به دلیل این واقعیت است، که یکی از بهترین کاندیدها برای pkc امن post-quantum می باشد. به طور کلی، این سیستم توجه و تجزیه و تحلیل بیشتر را جلب می کند. همان طور، که امروزه می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای RSA در نظرگرفته شود. ما در این مقاله سعی خواهیم کرد به کاربردها و مزایا و معایب این سیستم رمزنگاری بپردازیم و نشان دهیم که این سیستم با توجه به مشکلاتی که دارد بسیار کارا و بدون نقطه ضعف شناخته شده است و همچنین یک مقایسه با سیستمRSA انجام خواهیم داد.

کلیدواژه ها

رمزنگاری McEliece ، کلید عمومی، تیوری کدینگ، عملیات باینری، .Post-quantum

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.