بازاریابی شبکه ای و تاثیرآن بر استراتژیک تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: UTCONF02_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه مهدیزاده

دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گرایش تجارت الکترونیک، موسسه آموزش عالی بهمنیار کرمان

علی ناصراسدی

گروه کامپیوتر، مجتمع آموزش عالی زرند، کرمان، ایران.

چکیده

تجارت و مدلهای جدید کسب وکار از مهمترین حوزه هایی میباشند؛ که با بکارگیری فناوری های نوین، ارتباطی و اینترنت به سرعت تحت تاثیر قرار گرفتند. و با گسترش سریع تکنولوژی شبکه و ارتباطات؛ روشهای متعددی برای بازاریابی در امور تجارت الکترونیک بوجود آمد. بدین ترتیب، بازاریابی شبکهای، Network Marketing یا فروش مستقیم، به نوع جدیدی از بازاریابی تبدیل شد. بازاریابی شبکه ای یا فروش مستقیم، یک نوع شیوه ی فروش و توزیع کالا میباشد، که در آن شرکت محصولات یا خدمات خود را بدون تبلیغات و بدون واسطه به فروش میرساند و مشتریان پس از خرید در صورت تمایل میتوانند محصولات شرکت را بازاریابی کنند و سود بگیرند. درآمد در بازاریابی شبکهای هم در ازای فروش مستقیم کالا و هم در ازای فروش از طریق زیرمجموعه کسب میشود؛ یعنی، سازمانهای بازاریابی شبکه ای )NMOs( بر بازاریابی از طریق فروش مستقیم با استفاده از افرادی که با سازمان مرتبط هستند، کار میکنند، اما کارکنان آنها نیستند. عالوه بر این، اثرات و قابلیتهای استراتژی بازاریابی شبکهای مانند کاهش هزینه ها، افزایش میزان فروش، ساخت نام تجاری، ایجاد شغل، ایجاد شبکه های موثر فروش، نوآوری و افزایش نقدینگی به عنوان نتیجه ی رشد فروش؛ از طریق بازاریابی ویروسی صورت گرفته و گسترش آن از طریق یک سایت شبکه اجتماعی با مبادالت سرمایه اجتماعی مورد بررسی قرار میگیرد.به منظور بهبود کارایی بیشتر بازاریابی شبکه ای، لازم است تکنولوژی جدید و روش جدیدی برای ترویج بهینهسازی مدیریت بازاریابی شبکه ای بکار گیریم. و سرعت بخشیدن را در توسعه فناوری شبکه افزایش دهیم. از همین رو در این پژوهش، از الگوریتم ژنتیک، به عنوان یک روش تکامل بهینه سازی داده کاوی، در زمینه های مختلف از قبیل پردازش داده ها، تصمیم گیری استراتژیک مدیریتی و غیره بطور گسترده برای بازاریابی شبکه ای استفاده میکنیم.

کلیدواژه ها

بازاریابی شبکه ای، فروش مستقیم، تجارت الکترونیک، استراتژی، الگوریتم ژنتیک ، فعالیت های ارتباطی، بازاریابی ویروسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.