سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: UTCONF02_003
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 866
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پروتکل ارتباط داده در اینترنت اشیاء (LORAWAN)
چکیده مقاله:
اینترنت اشیا مفهومی است که به راه حل های ارتباطی هدفمند در خصوص حوزه های کاربردی خاص اشاره دارد. اگر تاریخ را در جهت معکوس مرور کنیم، مشاهده میکنیم که در حوزه شبکه راه حل های مختلفی در خصوص یکپارچه سازی ارتباطات ارایه شد که در نهایت طرح مشترک و در حقیقت مدل مرجع مشترکی به نام پروتکل TCP/IP ابداع شد. اینترنت اشیا نیز به یک مدل مرجع نیاز دارد؛ مدلی که نه تنها برای هدایت کردن و شتاب بخ شیدن به پیشرفتها ا ستفاده شود، بلکه بر ارتباطات تمرکز بیشتری کرده و به تو سعه راه حل های مختلف کمک کند. این راه حل ها باید بتوانند زمینه ساز مزیت های ا ستراتژیکی ای شوند که منجر به بلوغ اقتصادی میشوند .اینترنت اشیاء موضوعی ست که به تازگی در دنیا از اهمیت تازه ای برخوردار است و توجه بسیاری از توسعه دهندگان را به خود معطوف کرده ا ست . LORAWAN ا شاره به شبکه های گسترده با مصرف انرژی پایین دارد که بر روی تجهیزات بی سیمی که از باطری استفاده می کنند و در محدوده های منطقه ای، کشوری و جهانی بکار می روند، تمرکز دارد. از اهداف اصلیLORAWAN می توان به فراهم سازی نیازمندی های پیرامون اینترنت اشیا، همچون ارتباطات دوطرفه امن، جابجایی و خدمات محلی اشاره کرد .در این مقاله سعی شده تا پروتکل ارتباط داده اینترنت ا شیاء (LORAWAN) معرفی شود که شامل پروتکل های لایه Mac و لایه فیزیکی می باشد که از طریق اکثر استانداردها ترکیب می شوند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا UTCONF02_003 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/784037/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پدیداران، فرهنگ و ایزدی، روح اله،1397،پروتکل ارتباط داده در اینترنت اشیاء (LORAWAN)،دومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/784037
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پدیداران، فرهنگ؛ روح اله ایزدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، پدیداران؛ ایزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبکه های مبتنی بر نرم افزار (SDN)- چالش ها، آسیب ها
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- کاربرد روش میانگین وزنی مرتب شده (OWA) درتصمیم گیری و مدیریت ریسک
- ارزیابی قابلیت توسعه پذیری سامانه هوشمند قرایت از راه دور در بستر اینترنت اشیاء با استفاه از پروتکل LoraWAN
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.