نقش زنان ایرانی در توسعه پایدار صنعت دریانوردی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنگره ملی زنان موفق ایران
- کد COI اختصاصی: SIWOMEN02_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 615
نویسندگان
وزارت راه و شهرسازی ، سازمان بنادر و دریانوردی
وزارت راه و شهرسازی ، سازمان بنادر و دریانوردی
چکیده
فراهم شدن بستر های لازم جهت کسب مدارج علمی و آشنایی با تکنولوژی های جدید این فرصت را برای زنان بوجود آورده که در عرصه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نقش پر رنگ تری را ایفاء نمایند. کوشش و تلاش زنان تا به آن حد رسیده که امروزه ما در جهان شاهد موفقیت زنان در بخش های مختلف جامعه از مراکز آموزشی گرفته تا بدست گرفتن اداره دولتها در کشورهای مختلف می باشیم. صنعت دریانوردی به عنوان یکی از بخش های در خدمت اقتصاد جهانی از این امر مستثناء نبوده و شاهد حضور و فعالیت زنان در این زمینه می باشد. این حضور با توجه درجه و جایگاه زنان در جوامع مختلف،متفاوت می باشد. در کشورهای توسعه یافته مدیریت شرکتهای کشتیرانی و نمایندگی های کشتیرانی و همچنین کارخانه های کشتی سازی توسط زنان امری بدیهی به شمار می آید. درکشور جمهوری اسلامی ایران زنان تقریبا نصف جمعیت کشور را تشکیل می دهند . بهره مندی از 3000 کیلومتر نوار ساحلی در جنوب و شمال ایران نقش دریا و صنعت دریانوردی و صنایع مرتبط با آن را در این کشور واجد اهمیت نموده است. در این مقاله محدودیت و مشارکت زنان در صنعت دریانوردی ، وضعیت فعلی زنان ایرانی در حوزه صنعت دریانوردی، وضعیت مطلوب حضور زنان ایرانی در صنعت دریانوردی در آینده، مورد بررسی قرار گرفته است .کلیدواژه ها
زنان ایرانی، توسعه پایدار، صنعت دریانوردیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.