تولید آزمایشگاهی بیوگاز با استفاده از کود حیوانی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنگره ملی سالانه ایده های نوین پژوهشی در علوم مهندسی و تکنولوژی، برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: SETCO01_143
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 904
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی شیمی ، ایران
دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا، ایران
دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، ایران
چکیده
در پژوهش حاضر، تاثیر بار آلی و دما روی هضم بی هوازی پسماند حاصل از یک واحد مرغداری در شرایط دمایی میانه دوستمورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق از هاضم بی هوازی در مقیاس آزمایشگاهی به حجم 70 لیتر و زمان اقامت 15 روزاستفاده شد. در مرحله اول، بارگذاری های مختلف 1، 2، 2/5، 3، 3/5 و 4 کیلوگرم مواد آلی بر متر مکعب بر روز مورد بررسیقرار گرفت. میزان حذف جامدات آلی ورودی و مقدار گاز تولیدی در بارگذاری 3 کیلوگرم مواد آلی بر مترمکعب بر روز بهبیشترین میزان، یعنی 72٪ حذف جامدات آلی و 44/8 لیتر گاز زیستی در روز رسید. درصد حذف جامدات آلی، سرعت تولید گاز و بازده گاز متان در دمای 30 و 25 درجه سانتیگراد در مقایسه با 34 درجه سانتیگراد کاهش یافت و به ترتیب میزان0/096m(3)/kg VS و 0/055 رسید. درصد حذف جامدات آلی ورودی در دمای 30 درجه، 69 % و در دمای 25 درجه بااندکی کاهش به 61 % رسید. افزایش خاش (خواست اکسیژن شیمیایی (C.O.D)) تا 4900 میلیگرم بر لیتر میلی گرم وکاهش pH نا 6/8، فعالیت راکتور را کاهش داد و محدوده مناسب خاش 700-3500 بر لیتر و pH مناسب تولید گاز در اینهاضم 7/3 الی 8 تعیین شد. با توجه به نتایج بدست آمده، این راکتور با بار آلی 3kgVS/m(3).d و در دمای 34 درجه سانتیگراد، توانایی تولید 44/8 لیتر گاز در روز را دارد که می توان به عنوان منبع سوخت استفاده نمود.کلیدواژه ها
فضولات حیوانی، هضم بی هوازی، تولید آزمایشگاهی بیوگازمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.