تحلیل ساختاری سیستم شکستگی های معادن سنگ های ساختمانی در شمال خوی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنگره ملی سالانه ایده های نوین پژوهشی در علوم مهندسی و تکنولوژی، برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: SETCO01_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1384
نویسندگان
گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوی، خوی، ایران
گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوی، خوی، ایران
چکیده
سنگ های ساختمانی، تزیینی و نمای ایران از توانمندی های بالای معدنی کشور به شمار میآیند. ایران کشوری با تولید بسیاربالا است و در حال حاضر پس از چین و ایتالیا رده سوم را در تولید جهانی دارد .در این پژوهش تلاش شده تا پس از انجام برداشت های میدانی بر روی سیستم های درزه و شکستگی در چندین معدن ومحدوده اکتشافی سنگهای ساختمانی و تزیینی و تحلیل ساختاری آنها، انواع مختلف شکستگیها و تاثیر آنها در استخراجبلوکهای سنگی شناسایی شده و در نهایت برآوردی از موفقیت آمیز بودن معدنکاری در چنین شرایطی حاصل گردد. بر پایهنتایج به دست آمده از این پژوهش، در حالت هایی که تنها یک سیستم شکستگی و یا دو سیستم شکستگی عمود بر هم وجودداشته و فاصله بین درزه های آنها دستکم به اندازه ابعاد بلوک های سنگی مورد نظر باشد، با طراحی جهت پیشروی سینه کار بهموازات راستای این سیستم ها، میزان ضایعات سنگی به حداقل خواهد رسید. در صورت وجود سیستم درزه های مزدوج بازاویه های تند، امکان استخراج بلوک های سنگی سالم بسیار پایین خواهد بود. تاثیر درزه های غیر تکتونیکی ناشی از هوازدگی وفرسایش و درزه های رهایی ناشی از برداشته شدن فشار روباره، مربوط به افقهای سطحی بوده و با افزایش عمق کاهش خواهدیافت. در مناطق دارای شکستگی ها و حفرات کارستی امکان استخراج بلوک های سالم بسیار پایین بوده و در توده های سنگیدارای استیلولیت، بستگی به نوع سیمان پرکننده میتوان بلوکهایی با مقاومت بسیار پایین تا بالا را انتظار داشت. هدف از اینتحقیق بررسی امتداد سیستم شکستگی های موجود از سینه کار فعال معادن سنگ های تزیینی و ساختمانی خوی و پردازشآنها جهت راهنمایی در پیشروی و کوپبرداری بوده تا میزان ضایعات سنگ به حداقل ممکن رسیده و راندمان کوپدهیافزایش یابد.کلیدواژه ها
تحلیل سیستم شکستیکی، سنگ های ساختمانی و تزیینی، سیستم شکستگی ها، کوپدهیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.