ایجاد منطقه آزاد تجاری سیستان و نقش آن بر توسعه اقتصادی منطقه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MDMCONF02_345
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1626
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی اقتصاد کشاورزی،دانشگاه زابل ایران
کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی،دانشگاه زابل ایران
چکیده
جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهایی است که به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب از مزایای ترانزیتی خوبی بهرمند است. منطقه سیستان با داشتن مرز طولانی با افغانستان و پاکستان و از طریق بندر چابهار دسترسی به دریاهای آزاد و اقیانوسهای پهناور ،توانهای بالقوه زیادی در زمینه ترانزیت کالا و انرژی، و قرار گیری در کریدور ترانزیت شمال - جنوب قابلیت ایجاد منطقه آزاد داشته و می تواند در آینده توسعه و امنیت کشور نقش مهمی ایفا نماید. در این مقاله با استفاده از روش توصیفی-تحلیلی مزایای ایجاد منطقه آزاد تجاری سیستان و نقش آن در ترانزیت شمال- جنوب و اهمیت آن در توسعه و امنیت جنوب شرق کشور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بود که توسط 100 نفر از کارشناسان و ساکنان منطقه سیستان تکمیل گردید. برای تجزیه و تحلیل داده های پرسشنامه از آزمون فریدمن و نرم افزار آماری SPSS استفاده شد. نتایج نشان داد مهمترین آثار ایجاد منطقه آزاد تجاری سیستان، توسعه اشتغال، کاهش مهاجرت و توسعه پایدار منطقه می باشد.کلیدواژه ها
منطقه آزاد تجاری سیستان، محور میلک-چابهار، توسعه پایدار، مهاجرتمقالات مرتبط جدید
- توسل به فضای مجازی به هدف یافتن هویت فرهنگی براساس نظریه اهداف و وسایل مرتون
- نقش فناوریهای دیجیتال در حکمرانی مطلوب نواحی روستایی
- نقش فناوری های نوین در بازطراحی حکمرانی فرهنگی و ارتقای تاب آوری سازمان ها
- نقش شبکه های اجتماعی بومی در تقویت حکمرانی فرهنگی
- نقش تعاملات اجتماعیدر پیشگیری از گرایش نوجوانان به استعمال مشروبات الکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.