اینترنت اشیاء و فناوری های 4G و 5G

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی پیشرفت ها و فرصت های فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ITCONFC01_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3601
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر عبدالهی

محمدرضا احمدی

چکیده

صنعت مخابرات بدون سیم در آستانه یک تحول اساسی است که بعضا از آن بعنوان یک انقلاب فناورانه نیز یاد می شود. تحولی که موجب تغییر اساسی در شیوه زندگی بشر و آینده او می شود. نسل پنجم از ارتباطات بدون سیم در حال تکوین است. از ویژگی هیا این نسل قابلیت اتصال اشیاء به شبکه ارتباط بدون سیم (علاوه بر انسان ها) است که با نام اینترنت اشیاء شناخته می شود، تخمین زده می شود این نسل تا سال 2020 تعداد 50 میلیارد شیء را به شبکه متصل و قابلیت کنترل و نظارت آنها را فراهم کند. اگرچه نسل چهارم یعنی فناوری LTE گام بلندی در این راستا برداشت، لیکن با رشد سرویس و وسایل هوشمند شبکه بنظر می رسد این فناوری در تامین نیازها روبه رشد شبکه پاسخگو نیست. لذا نسل چنجم ارتباطات بدون سیم (5G) بروز و ظهور پیدا کرده است. این نسل علاوه بر نیازهای امروز قابلیت تامین نیازهای آتی را نیز دارد. این مقاله ضمن پرداختن به قابلیت دو نسل 4 و 5 در ارتباط با اینترنت اشیاء در پی راهکارهای برای تداوم فناوری اینترنت اشیاء می باشد.

کلیدواژه ها

فناوری های نوین مخابراتی، اینترنت اشیاء (LTE, (IoT و نسل پنجم 5G

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.