ارایه چارچوبی برای انتخاب متدلوژی ارزیابی امنیتی نرم افزار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران
- کد COI اختصاصی: ISCC14_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 632
نویسندگان
مجتمع دانشگاهی فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
مجتمع دانشگاهی فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
چکیده
شیوه های متعددی برای ارزیابی امنیتی نرم افزار به منظور بررسی سطح مقاومت نرم افزار در برابر حملات ارایه شده است. با توجه به اینکه هر شیوه ی ارزیابی امنیتی اعم از چک لیست های امنیت نرم افزار، استانداردهای ارزیابی و انواع آزمون های نفوذپذیری دارای ویژگی ها و نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود می باشند، انتخاب شیوه ی مناسب برای ارزیابی مورد توجه این مقاله بوده است. در این مقاله چارچوبی ارایه شده است که علاوه بر در نظر گرفتن ویژگی های فنی شیوه های ارزیابی، شرایط و نیازمندی های محیطی حاکم بر فرآیند ارزیابی را نیز برای انتخاب روش متناسب با نیازمندی ها در نظر گرفته است. برای این منظور، ابتدا روشها، استانداردها و متدلوژی های موجود جهت ارزیابی امنیتی محصولات نرم افزاری مرور شده است. سپس چارچوبی ارایه شده است که چگونگی انطباق ویژگی های فنی روش های ارزیابی بر نیازمندی های حاکم بر فرایند ارزیابی را به منظور انتخاب شیوه ی مناسب جهت ارزیابی امنیتی نشان می دهد. روش ارایه شده برای دو سناریوی متفاوت اعمال و نتایج آن بررسی شده است.کلیدواژه ها
امنیت نرم افزار، ارزیابی امنیتی، متدلوژی ارزیابی، پارامترهای فنی ارزیابی، نیازمندی های ارزیابیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.