مطالعه موردی جایابی و تعیین ظرفیت بهینه همزمان بانک خازنی و مزرعه خورشیدی در شبکه فوق توزیع قدرت شمال خوزستان به کمک الگوریتم ژنتیک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس زیرساخت های انرژی،مهندسی برق و نانو فناوری
  • کد COI اختصاصی: IRCIVILC02_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 445
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد قریشی مدینه

گروه مهندسی برق، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

سلیمان نجفی بیرگانی

گروه مهندسی برق، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

مهدی کرمی

گروه مهندسی برق، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

چکیده

این مقاله تکنیک الگوریتم ژنتیک در جایابی و تعیین ظرفیت بهینه همزمان بانک خازنی و مزرعه خورشیدی را درشبکه فوق توزیع قدرت بیان می کند. شبکه تحت مطالعه شبکه واقعی 26 شینه فوق توزیع قدرت شمال خوزستان می باشد.تابع هدف فرموله شده به عنوان یکی از اصلی ترین پارامترهای موثر در سه بخش معرفی می شود که عبارت است از: هزینهمنابع خورشیدی و خازن نصب شده، هزینه ناشی از تلفات توان، هزینه انرژی فروخته نشده. بعد از معرفی تابع هدف ونحوه ی بهینه سازی آن با الگوریتم ژنتیک شبیه سازی بر روی شبکه ی نمونه انجام و مقادیر بهین ه پارامترهای شبکهاستخراج و مطالعه خواهد شد. نتایج شبیه سازی بیانگر این موضوع است که تابع هدف مورد نظر، یک تابع کارآمد بوده کهمی تواند در شبکه مورد مطالعه باعث کاهش هزینه تلفات توان و هزینه انرژی تامین نشده گردد. برای شبکه تحت مطالعه دوسناریو پیشنهاد شده که پس از تحلیل و بررسی دقیق بهترین سناریو جهت جایابی مزارع خورشیدی و بانکهای خازنیمعرفی شده است. با توجه به اینکه کاربرد الگوریتم ژنتیک در جایابی و تعیین ظرفیت بهینه در شبکه نمونه مذکورموف قآمیز بوده پیشنهاد می گردد الگوریتم مربوطه جهت مطالعه کل شبکه فوق توزیع قدرت خوزستان بکار رود.

کلیدواژه ها

مزرعه خورشیدی، بانک های خازنی، الگوریتم بهینه سازی ژنتیک، شبکه فوق توزیع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.