استفاده از انرژی تجدیدپذیر زیست توده
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس زیرساخت های انرژی،مهندسی برق و نانو فناوری
- کد COI اختصاصی: IRCIVILC02_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 882
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران – محیط زیست، دانشکده شهید عباسپور، دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده
توسعه شگرف علم و فناوری در جهان امروز ظاهرا آسایش و رفاه زندگی بشر را موجب شده است، لیکن این توسعه یافتگی،مایه بروز مشکلات تازه ای نیز در برای انسان ها شده است که از آن جمله می توان به آلودگی محیط زیست، تغییرات گستردهآب وهوایی در زمین و... اشاره کرد. می دانیم که نفت و مشتقات آن از سرمایه های ارزشمند ملی و حیاتی کشور می باشند کهمصرف غیربهینه از آن ها گاهی زیان های جبران ناپذیری را ایجاد می کند. از این رو صاحب نظران و کارشناسان به دنبال منابعیهستند که به تدریج جایگزین سوخت های فسیلی شوند. فناپذیری سوخت های فسیلی، تنوع بخشی به منابع انرژی، توسعه پایدارو ایجاد امنیت انرژی، مشکلات زیست محیطی ناشی از مصرف انرژی فسیلی از یک طرف و پاک و تجدیدپذیر بودن منابعانرژی های نو از جمله زیست توده باعث توجه جدی جهانیان به توسعه و گسترش استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در سطحجهانی شده است. به عنوان یک تعریف ساده می توان گفت که زیست توده شامل کلیه موادی در طبیعت می شود که در گذشتهنزدیک جاندار بوده، از موجودات زنده به عمل آمده و یا زایدات، ضایعات و یا فضولات آن ها می باشد. در این مقاله سعی شدهاست که منابع اصلی زیست توده، فرآیندهای تبدیل انرژی از آن ها، کاربردهای انرژی حاصل از این منابع و مزایا و معایب استفادهاز آن ها تا حدودی معرفی گردند.کلیدواژه ها
زیست توده، محیط زیست، انرژی های تجدیدپذیر، سوخت فسیلیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.