مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه بازشناسی ارقام دستنویس فارسی برونخط بر پایه پایگاه داده استاندارد هدی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CONFITC04_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 362
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی علیپور

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

کاظم نیک فرجام

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

چکیده

هدف از یک سیستم بازشناسی الگو، قرار دادن الگوها با کمترین خطا، در کلاس مربوط به خودشان است. بازشناسیارقام دستنویس فارسی یکی از مسایل مهم در حوزه بازشناسی الگو می باشد. تحقیقات در این زمینه چندین دهه استکه آغازشده است و هنوز هم در حال تحول است. روش این پژوهش توصیفی – مروری است و از منابع کتابخانه ای وپژوهش های قبلی استفاده شده است. هدف اصلی این پژوهش، نشان دادن ضرورت نشان دادن استفاده از پایگاه دادهاستاندارد جهت ارزیابی روشهای شناسایی ارقام دستنویس فارسی می باشد. ضمنا در این مقاله مروری بر روی تحقیقاتانجام شده در زمینه بازشناسی ارقام دستنویس فارسی و عربی که آزمایش ها بر روی بانک اطلاعاتی هدی صورت گرفتهاست و به عنوان معیاری جهت مقایسه دقیق روشهای بازشناسی در نظر گرفته شده است. همچنین سیستم های بازشناسیارقام دستنویس براساس روشهای استخراج ویژگی و طبقه بندی در این مقاله مقایسه و مورد ارزیابی قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

بازشناسی ارقام دستنویس فارسی، بانک اطلاعاتی هدی، استخراج ویژگی و طبقه بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.