بررسی تاثیر هوشمند سازی مدارس در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی استانی «از نگاه معلم»
- کد COI اختصاصی: CFTP04_241
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی، دبیر ادبیات ناحیه یک بندرعباس، متوسطه اول (دخترانه شاهد-نمونه دولتی نور الهدی)
چکیده
مدارس هوشمند از دستاورد های مهم توسعه فناوری اطلاعات در برنامه آموزش و پرورش است که این امر در آموزش نیز فوایدی به همراه دارد (نقشبندی؛ امامی؛ صالحی و عبدالهی، 1393). این پژوهش از نظر هدف از نوع توصیفی- مروری و از نوع کاربردیست و هدف آن بررسی تاثیر هوشمند سازی مدارس در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش می باشد. روش انجام پژوهش کتابخانه ایی است و از بررسی مقالات و تحقیقات قبلی نشات گرفته است. با توجه به تحقیقات انجام شده در زمینه هوشمند سازی مدارس و تاثیرات مثبت آن و همچنین نگرش معلمینی که از مزایای آن بهره برده اند و با لحاظ کردن اهداف آموزش و پرورش در تربیت و پرورش نیروی های انسانی سالم و پیشرفته همگام با تکنولوژی های نوین در جهان به نظر می رسد استفاده از این ابزارها و شیوه جدید توانسته است امر آموزش را بهتر و موثر تر پیش ببرد و آموزش و پرورش را بیشتر از گذشته به اهداف نهایی خود نزدیک سازد. اما این حقیقت نیز قابل توجه است که هنوز دستیابی به این هدف به دلیل کمبود امکانات و اموزش های لازم بطور کامل محقق نشده و نیازمند بررسی ها و توجه دقیق تر و صرف هزینه های معقول تر و نظارت کارامد تری می باشد. نتایج تحقیقات مختلف نشان می دهد که اگر چه استفاده از این ابزارها مفید است اما هنوز زمینه سازی کافی برای اثربخشی وبهره وری آن بخوبی صورت نگرفته و بخصوص در مناطق محروم و جنوبی تر کمبود امکانات و بودجه لازم محسوس و قابل تامل است.کلیدواژه ها
هوشمند سازی، مدرسه هوشمند، آموزش و پرورش، بردهای هوشمندمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.