بررسی رفتار دینامیکی پل معلق عابر پیاده مشکین شهر تحت ترکیبات مختلف بارگذاری ترافیک انسانی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)
  • کد COI اختصاصی: SECM02_278
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1236
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا فرهادی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه ارومیه، ایران

غلامرضا زمانی اهری

دکترای مهندسی عمران، استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه ارومیه، ایران

بهرام صمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران -زلزله، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه ارومیه، ایران

چکیده

امروزه پل های معلق به دلیل ویژگی های خاص سازه ای، چون وزن کم، پوشش دهانه های بزرگ، شرایط اقتصادی طرح، مباحث زیبایی شناختی و ... بسیار مورد توجه هستند. در کشور ما نیز، چندی است استفاده از این نوع سازه ها به خصوص در مناطق بکر گردشگری مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به افزایش ساخت پل های معلق عابر پیاده در کشور و همچنین ویژگی های خاص دینامیکی این سازه و از سویی استفاده قابل توجهی از عابران پیاده از این سازه ها ، باید تحقیقات گسترده ای در زمینه بررسی رفتار دینامیکی این سازه ها صورت گیرد. در این بین پل معلق عابر پیاده مشکین شهر به عنوان مرتفع ترین پل معلق عابر پیاده خاورمیانه نظر محققان زیادی را بخود جلب کرده است. این مقاله به دنبال بررسی حالت حدی بحرانی ارتعاش در پل معلق عابر پیاده مشکین شهر به عنوان پل مورد مطالعه، تحت حالات حدی گسیختگی و حالات حدی عملکردی بر اساس قابلیت بهره برداری است. اگر چه در مورد اعضا تشکیل دهنده پل در قسمت های مرتبط بحث شده است، این مقاله در اصل تحلیلی سازه ای برای دهانه اصلی این پل است. در این مطالعه، از محاسبات ساده دستی بر اساس تیوری پل های معلق برای به دست آوردن عملکرد تقریبی پل تحت بارهای استاتیکی و دینامیکی بهره برده شده است. برای مدل سازی دقیق و تحلیل تاریخچه زمانی از مدل سازی کامپیوتری با نرم افزار SAP 2000 استفاده شده است.

کلیدواژه ها

مشگین شهر، پل معلق عابر پیاده، تحلیل دینامیکی، ترافیک انسانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.