تاثیر استفاده از نانوذرات بر دوام در برابر نفوذ یون های کلراید در ملات و بتن خود متراکم

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)
  • کد COI اختصاصی: SECM02_249
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 641
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر رمضانیان پور

عضو هییت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رسول بنار

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

پوریا دشتی

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مهدی مهدیخانی

عضو هییت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

چکیده

در سال های اخیر، با ظهور نانوتکنولوژی و نانوذرات، امید به بهبود خواص مختلف بتن فراهم شده است. نانو سیلیس به عنوان ماده جایگزین سیمانی برای مخلوط بتن در کاربردهای ساختمانی معرفی شده است، این ماده به علت واکنش پوزولانی بالا و همچنین ایجاد یک ریزساختار چگال تر، می تواند خواص بتن مخصوصا دوام آن را بهبود بخشد. به طور کلی عملکرد برتر بتن و ملات خودمتراکم نسبت به نوع معمولی آنها، مربوط به اجزای تشکیل دهنده آنها است. در این مقاله ابتدا به مرور و بررسی مقاله های تاکنون نگارش شده مرتبط با موضوع تحقیق پرداخته می شود و در ادامه با نتایج کار آزمایشگاهی نویسندگان مقاله تحت عنوان بررسی اثر نانوسیلیس بر دوام در برابر نفوذ یون های کلراید در ملات خودمتراکم مقایسه می گردد. نویسنده به منظور ارزیابی نمونه ها در برابر نفوذ کلراید از آزمایش نفوذ تسریع شده ی یون های کلراید (RCPT) استفاده نمود که در سنین 3 ، 7 ، 14 و 28 روزه بر روی 21 مخلوط ملات خودمتراکم با عیار ثابت سیمانی 650 کیلوگرم بر مترمکعب با نسبت های آب به مواد سیمانی 0.45،0.4 و 0.5 شامل دفر تا 6 درصد مجموع نانوسیلیس و دوده سیلیس انجام شد. نتایج نشان می دهد که نانوسیلیس باعث کاهش نفوذ یون های کلراید و افزایش دوام ملات خودمتراکم می گردد.

کلیدواژه ها

بتن خودمتراکم، ملات خودمتراکم، نانو ذرات، دوام بتن، نفوذ یون های کلراید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.