CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

پیاده سازی مدیریت ریسک پروژه در پروژه های عمرانی با استفاده از هوش مصنوعی: شبکه های عصبی مصنوعی فازی ( مطالعه موردی: شبکه راه ها و بزرگراه های شهری غرب تهران )

عنوان مقاله: پیاده سازی مدیریت ریسک پروژه در پروژه های عمرانی با استفاده از هوش مصنوعی: شبکه های عصبی مصنوعی فازی ( مطالعه موردی: شبکه راه ها و بزرگراه های شهری غرب تهران )
شناسه ملی مقاله: SECM02_185
منتشر شده در دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت) در سال 1396
مشخصات نویسندگان مقاله:

فرشید دهقان - کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت،

خلاصه مقاله:
امروزه بخش عمده سرمایه هر کشور، به خصوص کشورهای در حال توسعه به پروژه های عمرانی و زیربنایی آن اختصاص دارد و یکی از عوامل رشد و توسعه اقتصادی هر جامعه موفقیت در اجرای پروژه های عمرانی آن محسوب می گردد. مطالعه حاضر با هدف پیاده سازی مدیریت ریسک پروژه در پروژه های عمرانی با استفاده از هوش مصنوعی: شبکه های عصبی مصنوعی فازی ( مطالعه موردی: شبکه راه ها و بزرگراه های شهری غرب تهران) در قالب یک مطالعه توصیفی- پیمایشی و در دسته پژوهش های کاربردی مطرح شده است. مدیریت ریسک رویکردی نوین در راستای ارتقای اثر بخشی سازمان ها بوده که با توجه به ماهیت نامطمین پروژه ها و لزوم صرف بهینه منابع پروژه ها از اهمیت انکار ناپذیری برخوردار است. هدف از پیاده سازی فرآیند مدیریت ریسک پروژه، شناسایی و ریشه یابی علل وقوع هر ریسک، تحلیل آن تا حد امکان، برنامه ریزی و اجرای روش های واکنش و تخصیص ریسک ها به عوامل ذی صلاح، به منظور کنترل موثر ریسک های ارجح هر پروژه می باشد. در این پژوهش برای جمع آوری اطلاعات از روش اسنادی و هم چنین پرسش نامه استفاده شده است. نمونه آماری شامل کارشناسان ارشد و مدیران شرکت های فعال در زمینه ی پروژه های عمرانی و روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده می باشد. تجزیه و تحلیل اطلاعات به دو صورت استفاده از آزمون و تحلیل پایایی پرسشنامه، جهت اطمینان از سلامت روش و نیز برای استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی فازی به منظور پیاده سازی مدیریت ریسک پروژه در پروژه های عمرانی شبکه راه ها و بزرگراه های شهری غرب تهران، از نرم افزار متلب صورت پذیرفت که نتایج حاکی از موفقیت در میزان ریسک می باشد.

کلمات کلیدی:
هوش مصنوعی، عصبی مصنوعی فازی، پروژه های عمرانی، مدیریت ریسک پروژه، شبکه راه ها و بزرگراه ها

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/777039/