شناسایی و اولویت بندی نقاط حادثه خیز در محور های استان آذربایجان شرقی با استفاده از روش های استاتیکی (مطالعه موردی: محور اهر-تبریز)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: CAUCONF01_1398
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 710
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران-راه و ترابری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر،اهر
چکیده
حوادث جاده ای سالانه خسارات و تلفات فراوانی را به کشورهای مختلف در سرتاسر دنیا تحمیل می کند. نقاط حادثه خیز به نقاطی اطلاق می شود که از لحاظ شمار و شدت تصادفات و تلفات از آمار بالایی برخوردار باشند. روش های نرخ تصادفات و نسبت شدت تصادفات با در نظرگیری حجم جریان ترافیم و میزان شدت تصادفات از نظر جرحی و فوتی، با دقت بالا میتوانند به شناسایی و اولویت بندی نقاط حادثه خیز بپردازند ولی در بسیاری از کشورها و بخصوص ایران به دلیل پیچیده بودن و وقتگیر بودن این روش ها، از بکارگیری آن در بحث ایمنی، خودداری می شود. برای تهیه داده ها، از آمار تصادفات ثبت شده در پلیس راه استان آذربایجان شرقی طی دوره زمانی 1392 تا 1394 استفاده شد. در این پژوهش سعی شده است با بکارگیری این روش ها در بحث ایمنی جاده های استان آذربایجان شرقی و با کمک نرم افزار متلب، به شناسایی و اولویت بندی نقاط حادثه خیز بپردازیم. از نتایج این تحقیق با مدل های نرخ تصادفات و نسبت شدت تصادفات بر روی محور اهر-تبریز، به ترتیب نشان دهنده 17 و 52 نقطه حادثه خیز می باشد.کلیدواژه ها
نقاط حادثه خیز، شناسایی و اولویت بندی، روش های استاتیکی، محور اهر-تبریزمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.