بررسی عملکرد طبیعت سبز (گیاه و درخت) بر رویکرد طراحی معماری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: CAUCONF01_0987
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 948
نویسندگان
عضوهییت علمی تمام وقت دانشگاه آز اداسلامی واحد تبریز
دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا،تبریز
دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا،تبریز
چکیده
افزایش جمیعت به ویژه تکنولوژی و عدم تناس ب آن با طبیعت و نیز تغییر س طح فرهنگ و تمدن انس انها در طی دورانها، به خصوص قرن اخیر و خلاصه، عدم تجربه به روابط صحیح بین نیازهای انسان و طبیعت، موجب تغییرات وسیع و برهم خوردن شرایط طبیعی و اکوسیستم ها (جنگل ، مرتع ، خاک و ...) در بسیاری از نقاط جهان شده است . آثار سوء تکنولوژی مدرن بر روی طبیعت نوعی آگاهی نو ن سبت به م سایل زی ست محیطی در مردم به وجود آورد و مهمتر از همه برای اولین بار در تاریخ احساس شد که منابع طبیعی زمین محدود است و متعلق به همه . در این حرکت، معماری نیز همسو با سایر دانشمندان در پی یافتن راهکارهای جدید برای تامین زندگی مطلوب انسان بوده اند ، بدیهی است که زندگی، کار، تفریح و استراحت و ... همه و همه فعالیتهایی می باشند که در فضاهای طراحی شده توسط معماران صورت پذیرفته و از آنجا که نقاط قوت و ضعف یک فضا بر زیست بوم جهان تاثیر مستقیم خواهد داشت ، وظیفه ای بس حساس در این خصوص بر عهده معماران می باشد. این مقاله سعی در د ستیابی به ارایه راهکارهایی در جهت افزایش بهبود رابطه بین طراحی معماری و طبیعت سبز دارد . در این تحقیق ابتدا به تعریف اجمالی از رویکرد طبیعت و معماری پرداخته شده است و سپس به بررسی اصول و مفاهیم طراحی فضای سبز و تاثیر طبیعت بر انسان ، اصول و اهداف و مزایای فضاها در معماری طبیعی ، و ... می پردازد.کلیدواژه ها
محیط زیست (طبیعت) ، اکوسیستم ، معماری پایدار ، فضای سبزمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.