اثر ماده معدنی گیلسونایت بر دوام بتن گوگردی در برابر محیط های رطوبتی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: CAUCONF01_0776
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 622
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس عبدالهی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه گروه مهندسی عمران، واحد بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر، ایران

ایوب دهقانی

مدرس گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی دانشگاه خلیج فارس بوشهر

مریم کیانی برازجانی

دکتری شیمی آلی، دانشگاه فرهنگیان پردیس بنت الهدی، بوشهر، ایران

چکیده

امروزه بتن یکی از پر مصرفترین مصالح ساختمانی شناخته میشود. در همین راستا بتنهای مخصوص مختلف و با خصوصیات و مزیتهای ویژهای ساخته میشود. یکی از این نوع بتنها، بتن گوگردی میباشد. از مزیتهای بتن گوگردی ارزان بودن و فراوانی گوگرد و در نتیجه اقتصادی بودن بتن، تکنولوژی ساده تولید تاب فشاری بالا، کسب سریع مقاومت، مقاوم بودن در برابر حملات سولفاتها و اسیدها و... میباشد. با عنایت به اینکه بتن گوگردی با استفاده از گوگرد اصلاح نشده و اختلاط گرم با سنگدانه تهیه میشد، دوام محصول تولیدی یک مشکل محسوب میگردید. بتن گوگردی اصلاح نشده، وقتی در معرض شرایط مرطوب یا غوطهور در آب قرار میگرفت خراب میشد.در این تحقیق ابتدا روش طراحی و ساخت بتن گوگردی اصلاح شده با ماده معدنی گیلسونایت مورد بررسی قرار گرفته و سپس تاثیرات ماده معدنی گیلسونایت بر روی خصوصیات دوام بتن گوگردی یعنی خصوصیاتی همچون دوام در برابر آب، آب دریا و نفوذپذیری مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج نشان میدهند ماده معدنی توانسته مشکل دوام بتن گوگردی در برابر محیطهای رطوبتی را بهبود بخشد و همچنین نشان دهند که بتن گوگردی در برابر محیطهای نمکی پایدار است.

کلیدواژه ها

بتن گوگردی، گیلسونایت، محیط زیست، دوام، رطوبت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.