مقایسه کینماتیک اندام تحتانی زنان دارای ناهنجاری زانوی ضربدری با سالم در حین دویدن روی تردمیل
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
- کد COI اختصاصی: SPORTCONF04_375
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 696
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر
کارشناس ارشد بیومکانیک ورزش، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی تهران
چکیده
هدف از انجام ین تحقیق، مقایسه کینماتیک اندام تحتانی زنان دارای ناهنجاری زانوی ضربدری با سالم در حین دویدن روی تردمیل بود. بدین منظور، تعداد 16 آزمودنی شامل 8 آزمودنی دارای ناهنجاری زانوی ضربدری و 8 آژمودنی بازانوی طبیعی در این مطالعه شرکت کردند. آزمودنی ها با سه سرعت 2/19 متر بر ثانیه (طبیعی)، 2/5 متر بر ثانیه (110 درصد حالت طبیعی)، 2/88 متر بر ثانیه (زیربیشینه) به مدت 60 ثانیه روی تردمیل دویدند. با ساتفاده از دتسگاه آنالیز حرکت، سیستم مایوموشن پارامترهای موقیعت زاویه ای و سرعت زاویه ای اندازه گیری و ثبت شدند. نتایج آزمون تی مستقل، تفاوت معنی دار در پارامتر موقیعت زاویه ای در سطوح ساجیتال و فرونتال در سه مفصل ران، زانو و مچ پا در دو گروه نشان داد. در دویدن زیربیشینه سرعت زاویه ای در سطح فرونتال در مفصل ران و مچ پا تفاوت معنی داری در دو گروه مشاهده گردید. با توجه به یافته های این پژوهش می توان گفت تاثیرات ناهنجاری زانوی ضربدری در فعالیت های پویا مانند دویدن در متغیرهای کینماتیکی، بیشتر مربوط به زاویه مفصل می باشد که این تاثیرات منحصر به سطح فرونتال نبوده بلکه بطور معنی داری در سطح ساجیتال نیز مشاهده شد. بنابراین پیشنهاد می گردد در طراحی تمرینات با سرعت بالا در این افراد احتیاط شود.کلیدواژه ها
کینماتیک اندام تحتانی، دویدن، زانوی ضربدری، تردمیلمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.