بررسی رابطه بین عدالت درک شده ی مشتریان ورزشی و قصد خرید ( مورد مطالعه: مشتریان کالاهای ورزشی شهرستان مهاباد )

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
  • کد COI اختصاصی: SPORTCONF04_260
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 332
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین شرفی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

زهرا سرحدی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

چکیده

هدف از انجام این تحقیق بررسی رابطه بین ابعاد عدالت ادراک شده با قصد خرید مشتریان کالاهای ورزشی شهرستان مهاباد می باشد. . پژوهش حاضر ازنظر هدف کاربردی و ازنظر شیوه گردآوری اطلاعات تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی- همبستگی است. چون دیدگاه و باور یکسری افراد از طریق پرسشنامه جمع آوری می گردد و محقق عملا در جریان تحقیق درگیر شده است؛ تحقیق ازلحاظ نحوه گردآوری داده ها، توصیفی از نوع تحقیقات میدانی به شمار می آورد. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه مشتریان فروشگاه های ورزشی شهرستان مهاباد می باشد. تعداد نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تحقیقات غیرآزمایشی و با استفاده از فرمول کوکران جامعه نامحدود تعیین شد. با توجه به این فرمول برای نمونه گیری افراد به سبب نامشخص بودن تعداد جامعه، تعداد 384 نفر تعیین شد. روش نمونه گیری در تحقیق حاضر به صورت ترکیبی بوده است ابتدا به روش غیراحتمالی-قضاوتی از بین فروشگاه های ورزشی تعدادی انتخاب شدند و در هر فروشگاه نیز تعدادی از مشتریان بصورت تصادفی ساده انتخاب گردیدند در نهایت مشتریانی که در طول یک ماه به فروشگاه ها مراجعه کردند در این تحقیق شرکت داده شدند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون همبستگی و رگرسیون با استفاده از نرم افزار Spss استفاده شد. نتایج پژوهش بیانگر این است که رابطه معناداری بین عدالت مراوده ای، توزیعی و رویه ای با قصد خرید مشتریان کالاهای ورزشی شهرستان مهاباد وجود دارد.

کلیدواژه ها

عدالت توزیعی، عدالت رویه ای، عدالت مراوده ای، قصد خرید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.