بررسی و مقایسه آسیب های فوتبال در جام ملت های آسیا و اروپا
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
- کد COI اختصاصی: SPORTCONF04_241
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 857
نویسندگان
دکتری، گروه آسیب شناسی و حرکات اصلاحی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران
دکتری، گروه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
استادیار، گروه علوم ورزشی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی و مقایسه آسیب های بازیکنان فوتبال در جام ملت های آسیا و اروپا بود. بدین منظور تعداد 20 مسابقه از جام ملت های آسیا 2015 و تعداد 20 مسابقه هم از جام ملت های اروپا 2016 بطور تصادفی انتخاب شدند و با استفاده از رون آنالیز ویدیویی مورد تهیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود که میان بروز آسیب در جام ملت های آسیا به شکل معنی داری بیشتر از جام ملت های اروپاست ( 05 / 0 > P). همچنین مشخش شد که در هر دو تورنمنت اغلب آسیب ها در نیمه دوم مسابقات بوده که این آسیب ها عمدتا در منطقه یک سوم انتهایی زمین ( در اطراف هر دو محوطه جریمه ) صورت گرفته است. در ارتباط با تصمیم داور در لحظه بروز آسیب نیز بین دو تورنمنت اختلاف معنی داری مشاهده شد بطوری که در جام ملت های آسیا تنها حدود 8 / 29 درصد از موارد بروز آسیب با جریمه داور همراه بوده است در حالیکه این آمار در ارتباط با جام ملت های اروپا حدود 8 / 44 درصد گزارش شد. همچنین مشخص شد که در جام ملت های اروپا حدود 6 / 27 درصد از بازیکنانی که درخواست کمک پزشکی کرده بودند قادر به ادامه مسابقه نبودند و این در حالیست که در جام ملت های آسیا این آمار حدود 9 / 14 درصد بود. لازم به ذکر است که بیشترین آسیب های مشاهده شده در هر دو تورنمنت در ناحیه اندام تحتانی بود. بطور کلی از تحقیق حاضر می توان نتیجه گرفت که میان بروز آسیب در جام ملت های آسیا به شکل معنی داری بیشتر از جام ملت های اروپاست. همچنین عواملی مانند میان آمادگی بدنی بازیکنان آسیایی و اروپایی می تواند در میان بروز آسیب آنها تاثیرگذار باشد.کلیدواژه ها
تجزیه و تحلیل ویدیویی، فوتبال، آسیبمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.