بهبود قابلیت اطمینان شبکه هوشمند با استفاده از برنامه های مدیریت بار به منظور کاهش انرژی تامین نشده

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اصول مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: PECCON01_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 870
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی آقایی هیری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس تبریز، ایران

میثم فرخی فر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس تبریز، ایران

چکیده

در شبکه های توزیع بهبود پارامترهایی نظیر تلفات، افت ولتاژ و پایداری ولتاژ اهیمت بالایی دارد. در کنار این مسایل، بهبود قابلیت اطمینان نیز یکی از چالش های موجود است. در شبکه های هوشمند منابع بیشتر و بارهایی با قابیلت کنترل و مدیریت وجود دارد که برنامه ریزان بهتر می توانند به اهداف خود دست یابند. در این مقاله به منظور بهبود قابلیت اطمینان شبکه و کاهش میزان انرژی تامین نشده در شبکه های توزیع، از مدیریت برنامه های بهره برداری استفاده شده است که حداقل تاثیر خطا در شبکه ایجاد گردد و در عین حال پارامترهایی مانند تلفات و افت ولتاژ نیز بهبود یابند. روش استفاده شده در این مقاله به گونه ای است که با استفاده از برنامه های مدیریت بار و منابع، میزان انرژی مصرفی را در شرایطی که احتمال خروج بیشتر است کاهش می دهد. همچنین سعی شد در کاهش انرژی تامین نشده برخی از قیود فنی مانند تلفات و ولتاژ نیز مورد توجه قرار گیرد و به صورت همزمان انرژی تامین نشده و شاخص های فنی و اقتصادی بهبود یابد. استفاده از مدیریت بار با هدف بهبود تلفات، ولتاژ و بازیابی با تلفیق پارامترهای فنی و قابلیت اطمینان بررسی و مقایسه شد. نتایج نشان دادند که روش پیشنهادی نسبت به روش بهره برداری معمولی اقتصادی تر است. در حالت کلی در این مقاله به بررسی تاثیر استفاده از بارها و منابع هوشمند در کاهش انرژی تامین نشده و تفاوت شبکه های موجود و هوشمند ارزیابی شد.

کلیدواژه ها

مدیریت منابع شبکه توزیع ، قابلیت اطمینان، کاهش تلفات، افت ولتاژ، انرژی تامین نشده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.