کشف تقلب در سیستم بانکداری الکترونیک با استفاده از استفاده داده کاوی ( الگوریتم شبکه های عصبی )

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
  • کد COI اختصاصی: DSCONF05_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1070
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید جلال الدین غریبی کریک

مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد یاسوج

آمنه آرامش

کارمند دانشگاه فنی و حرفه ای واحد یاسوج

علیرضا احسانی

دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای پسران واحد یاسوج

چکیده

با گسترش روزافزون و ساده بودن دسترسی عموم افراد به اینترنت و شبکه های اجتماعی، به کارگیری شیوه های نوین تجارت الکترونیک در داد و ستدهای زندگی روزانه، درحال افزایش یافتن است . یکی از مهمترین روش های تجارت الکترونیک، سیستم های پرداخت الکترونیک می باشد و تقلب در پرداخت های الکترونیکی یکی از مشکلات بزرگ است. شناسایی تقلب به یکی از چالش های مهم پژوهشی تبدیل شده است. کاهش دادن تقلب ها یک فرایند پیچیده ای است که نیاز به دانش در بسیاری از زمینه های علمی دارد. بنابر نوع تقلبی که بانک ها یا موسسات کارت های اعتباری با آن مواجه می شوند، ممکن است اقدامات مختلفی بکار گرفته شود. در این مقاله سعی برآن داریم تا با استفاده از برخی تراکنش های بانکی صورت گرفته بر روی دستگاه های خودپرداز و پایانه های فروش را از سال 1387 تا 1389 به شناسایی تقلب های صورت گرفته در این حوزه بپردازیم.

کلیدواژه ها

داده کاوی، تقلب، شبکه های عصبی، بانکداری الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.