بررسی مدارس هوشمند با هدف شناسایی مولفه های هوشمند سازی مدارس
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
- کد COI اختصاصی: DSCONF05_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1558
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی روزبهان، ساری
استادیار معماری، عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
چکیده
مدرسه ی هوشمند سازمانی است آموزشی با موجودیت فیزیکی و حقیقی (نه مجازی) که در آن دانش آموزان به شکل نوین آموزش خواهند دید. در مدرسه ی هوشمند مدیریت، مبتنی بر فناوری رایانه و شبکه است و محتوای اکثر دروس آن الکترونیکی و نظام ارزش یابی و نظارت آن هوشمند است. در این گونه مدارس، دانش آموزان متناسب با استعدادها و علاقه های خود به یادگیری می پردازند.از آنجایی که مدرسه تنها مکان آموزش و پرورش نیست بلکه جایگاه تربیت نیز هست. بنابراین به یک فضای آموزشی مطلوب نیازمندند؛ که باعث می شود افراد در برابر تغییرات نه تنها مقاومت نکنند، بلکه به دلیل داشتن انعطاف پذیری لازم، از آن استقبال هم بنمایند و آینده هر جامعه ای را می توان در سامان امروز آموزش و پرورش آن دید. در این میان مقطع تحصیلی ابتدایی، اساسی ترین و مهمترین مقطع تحصیلی است چرا که اساس و شالوده شخصیت فکری و اجتماعی فرد، در دوره تحصیلی ابتدایی ساخته و نهادینه می شود. این پژوهش که با هدف شناسایی مولفه های هوشمند سازی مدارس، به بررسی برخی مدارس هوشمند داخلی و خارجی از جمله مدرسه دخترانه هوشمند نرجس، مدرسه دخترانه هوشمند واله و برای نمونه خارجی مدرسه دولتی فیروزآباد دهلی هند ، پرداخته است؛ از تحقیقات کاربردی محسوب می شود زیرا به توسعه دانش کاربردی در زمینهٔ اصول و مبانی مولفه های هوشمند سازی مدارس می پردازد.کلیدواژه ها
مدرسه، مدارس هوشمند، مولفه های هوشمند سازی، آموزشمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.