بررسی پتانسیل استفاده از نانوسیلیس ها در بهسازی و ترمیم سازه های بتنی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: DCONF03_134
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 475
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید میثم حسینی

کارشناس شهرداری آمل

چکیده

با توجه به رشد سریع تحقیقات علمی و عملی نانو در کلیه علوم و صنایع توجه بسیار کمی به کاربردهای این پدیده در صنعت ساخت و ساز شده است. زلزله های اخیر در اقصی نقاط جهان و به خصوص زلزله اخیر سیچو آن چین که در می 2008 رخ داد، استفاده از مصالح نوین و شناخت قابلیت های مواد سازنده ساختمان ها را جهت بهسازی و مقاوم سازی آن ها آشکارتر نمود. یکی از موضوعات مورد بحث در زمینه مقاوم سازی سازه های بتنی بهسازی مصالح، ترمیم ترک ها و بهینه سازی سازه می باشد. بتن مقاوم از نوع مصالح کامپوزیت و ترکیبی می باشد و خاصیت و عملکرد این بتن بستگی به نانو ساختار مواد زمینه آن دارد. آنچه در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد استفاده از نانو تیوپ های کربنی جهت ترمیم، تقویت و بهسازی در طرح اختلاط بتن می باشد و ارزیابی راهکارهای مقاوم سازی سازه های بتنی به وسیله فناوری نانو بررسی می شود. هم اکنون از الیاف و مواد افزودنی جهت بهسازی و مقاوم سازی ابنیه استفاده می شود. افزودن نانو لوله های کربنی به سیمان موجب افزایش استحکام کششی و فشاری بتن می شود. همچنین افزودن این مواد سبب افزایش مقاومت در برابر حملات شیمیایی می شود که این خود دوام و پایداری بتن را به دنبال دارد. از جهت دیگر نانو تیوپ های کربنی یکی از مستحکم ترین مواد به شمار می روند و می توان در طرح پوشش بتن از این مواد استفاده کرد. در این مقاله سعی بر آن شده است تا نتایج استفاده از افزودن نانو لوله های کربنی در بتن که مقاومای برابر الماس دارند و نانو سیمان های حاوی ، ، ، مونتموریلونیت، نانو سیلیس و خاکستر بادی، بررسی و مقاومت های فشاری، کششی، خمشی و کاربردهای فراوان آن ها در صنعت ساخت و ساز و بالاخص بهسازی، ترمیم و مقاوم سازی ساختمان ها ارایه گردد.

کلیدواژه ها

ترمیم سازه ها، سازه های بتنی، نانوسیلیس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.