مروری بر نقش منطق فازی درکاوش استفاده از وب
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم ومهندسی و فرهنگ ایرانی
- کد COI اختصاصی: FSCONF01_069
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 448
نویسندگان
مربی، دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور، ایران
چکیده
در سالهای اخیر، برای بهره برداری از حجم وسیع داده های وب، روشهای کاوش وب معرفی شدهاند. کاوش وب، بکارگیری تکنیک های دادهکاوی برای کشف و استخراج خودکار اطلاعات از اسناد و سرویسهای وب میباشد. کاوش وب اغلب توسط اطلاعات نادقیق، غیرقطعی و ناقص نمایش داده میشود و این نشان میدهد که روش تیوری مجموعه های فازی ابزاری مفید به منظور کشف دانش از چنین داده هایی و یک ابزار کاملی برای مدل کردن این اطلاعات میباشد. پارامترهای مهمی در کاوش وب وجود دارند که میتوان از مفاهیم فازی برای پردازش آنها و ایجاد متغیرهای زبانی استفاده نمود. ساده بودن استفاده از متغیرهای زبانی و قابل فهم بودن آن برای انسان یکی از دلایل استفاده گسترده از آنها در کاوش وب است. در این مقاله به نقش منطق فازی در جنبه های مختلف کاوش استفاده از وب پرداخته و مروری بر استفاده از مجموعه های فازی در جنبه های مختلف کاوش وب از جمله قوانین انجمنی، خوشه بندی، الگوهای دسترسی وب، شخصی سازی وب و پیشگویی وب پرداختهایم.کلیدواژه ها
کاوش استفاده از وب – مجموعه های فازی – متغیرهای زبانیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.