تاثیر شاخص های پایداری اجتماعی بر حضور افراد در فضاهای فرهنگی هنری (مرکز موسیقی)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی عمران ، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CAUMCONF01_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 634
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
استادیار ، عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه کردستان
چکیده
فضا ی فرهنگی هنری شهر فضایی است که ظرف مناسبی برای جای دادن فرهنگ، ورفتارها ی انسان ها باشد. مرکز مویسقی فضایی برای حضور همه ی افراد واقشار جامعه که در کنار هم به فعالیت های هنری وفرهنگی خود می پردازند. و از طرفی در سال های اخیر با گسترش سریع تمدن و بالا رفتن سطح ارتباطات جمعی در سراسر دنیا نیاز انسان به تعاملات اجتماعی بیش از پیش شده است . که مرکز موسیقی فضای مناسبی است برای ایجاد تعامل های اجتماعی انسان ها. هدف از ارایه این مقاله این است ، فضای که به لحاظ اجتماعی پایداراست باید در کنار تقویت جریان زندگی ، کیفیت آن را بهبود بخشدو باعث ارتباط و حضور هرچه بیشتر انسان ها در فضا شده و درنهایت از طریق ترغیب جامعه برای حضورو مشارکت در فضاهای عمومی و فرهنگی به بالا بردن سطح ارزش های فرهنگی و اجتماعی شهر منجر شود. روش تحقیق توصیفی - تحلیلی بوده و گردآوری اطلاعات مورد نیاز پژوهش از طریق مطالعات کتابخانه ای بوده است.نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد وجود عواملی برای قشرهای مختلف و جذب آنها - ایجاد مطبوعیت در فضا - بهبود تصویر ذهنی و سرزندگی محیط - فرح بخشی فضا - ایجاد غنای بصری و ارتقای کیفیت محیط از شاخص های پایداری اجتماعی است که موجب تشویق افراد برای صرف وقت و حضور هرچه بیشتر در فضاهای فرهنگی هنری شهر می شود.کلیدواژه ها
پایداری اجتماعی ، تعاملات اجتماعی ، فضاهای فرهنگی هنری ،انسان ، مرکز موسیقیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.