علل عدم تحقق بخش خصوصی در پروژه ارمغان بجنورد
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی عمران ، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CAUMCONF01_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 601
نویسندگان
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان
کارشناس ارشد عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر
چکیده
بافت های فرسوده، بخش قابل توجهی از بهینه بسیاری از شهرهای کشورمان را تشکیل می دهند که به دلیل معضلات خاص خود از گستره حیات شهری خارج گشته و به بخش های مساله دار شهرها تبدیل شده اند. لذا ارایه راه حل و برنامه هایی مناسب برای بهسازی این بافت ها امری بدیهی تلقی می شود.اما تاخیر، کندی و عدم پیشرفت بخش خصوصی در اجرای این پروژه های شهری، اسباب ایجاد مدیریت شهری ناپایدار را فراهم می کند، که این خود حاکی از وجود موانع و مشکلات ریشه ای در اجرای طرح های ارزشمند شهری می باشد که بازسازی و توسعه فضای شهری را بطور جدی در معرض تهدید قرار می دهد. به نوعی هدف از این تحقیق بررسی و شناخت عوامل موثر در تاخیر پروژه ارمغان شهر بجنورد توسط بخش خصوصی می باشد. برای این منظور عوامل تاخیر پروژه شناسایی و اولویت بندی شده و مهم ترین آنها استخراج گردید. سپس جهت بررسی دیدگاه افرادی که مستقیما درپروژه دخیل هستند، تحقیق زمینه یابی با تکیه بر یک پرسشنامه محقق ساخته شده و به شکل میدانی انجام شد و علاوه بر دسته بندی و اولویت بندی عوامل، تحلیل روابط بین عوامل اصلی بوجود آورنده تاخیر و ساخت مدل بر هم کنش این عوامل انجام می شود. همچنین نتایج بررسی ها نشان می دهد که سه عامل مشکلات مالی، مشکلات تملک اراضی و عدم وجود مدیریت واحد شهری از جمله مهم ترین عوامل تاخیر می باشند.کلیدواژه ها
بخش خصوصی، عوامل عدم تحقیق اجرایی پروژه، ارمغان بجنوردمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.