استفاده از مدل کنترل پیش بین در ردیابی نقطه حداکثر توان یک سیستم PV متصل به یک ریز شبکه AC

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: NEEC04_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 402
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی حاج محمد حسینی

گروه برق، دانشکده مکاترونیک، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، البرز، ایران

عبدالرضا دهقانی تفتی

گروه برق، دانشکده مکاترونیک، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، البرز، ایران

پیمان حاجی حسینی

گروه برق، دانشکده مکاترونیک، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، البرز، ایران

چکیده

کنترل فرآیندهای صنعتی یکی ازشاخص های مهم کنترل و اتوماسیون است که صنایع وسیعی همچون صنایع نفت، پتروشیمی، نیروگاه ها، صنایع غذایی و صنایع بهداشتی و هم چنین منابع تغذیه سوییچینگ و مبدل های DC-DC را در برمی گیرد. هرنوع بهبود کارایی این صنایع اعم ازکاهش مصرف انرژی، افزایش راندمان تولید، ثبات کیفیت محصول تولیدی و غیره موجب صرفه جویی و افزایش رقابت پذیری قابل توجه آن صنعت می گردد. بخشی از این بهبود کارآیی با بهره گیری از روش های پیشرفته ترکنترل فرآیند امکان پذیر است. از میان روش های پیشرفته کنترلی، کنترل پیش بین مبتنی بر مدل چند دهه است که به عنوان موفق ترین روش کنترل فرآیند پیشرفته جایگاه بسیارخوبی در صنایع مختلف پیدا کرده است. در این مقاله به ردیابی حداکثر نقطه توان با استفاده از مدل روش کنترل پیش بین در یک سیستم فتوولتاییک متصل به شبکه AC و مقایسه آن با روش آشوب و مشاهده می پردازیم.

کلیدواژه ها

مدل کنترل پیش بین، ردیابی حداکثر نقطه توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.