بررسی دیدگاه دانش آموزان پایه هفتم شهر رودان درباره ی حل مسایل ریاضی به شیوه مشارکتی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: همایش ملی رویکردهای نوین آموزشی و پژوهشی در تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: TRECONF01_336
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 391
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه رنجبری

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پیام نور واحد رودان، ایران

مرضیه عابدینی

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پیام نور واحد رودان، ایران

سیدمرثا علوی پور

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پیام نور واحد رودان، ایران

زینب راسترو

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پیام نور واحد رودان، ایران

چکیده

برای دستیابی به اهداف متعالی تربیتی و بهبود آموزش به شیوه مشارکتی لازم است تفسیر روش های اجرایی در قالب پژوهش ها شکل گیرد. هدف این پژوهش بررسی دیدگاه دانش آموزان پایه هفتم شهر رودان درباره ی حل مسایل ریاضی به شیوه مشارکتی و پژوهش حاضر توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان پایه هفتم دوره ی اول متوستطه شهر رودان در سال تحصیلی 97-96 است. از جامعه آماری مزبورکه حجم آن 837 نفر بود براساس فرمول کوکران نمونه ای به حجم 264 نفر با روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. برای جمع آوری داده های این پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته 25 سوالی استفاده شد. اعتبار آن از طریق آلفای کرونباخ 77/. بدست آمد. داده ها حاصل از این پژوهش با استفاده از نرم افزار 20 spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در توصیف داده ها از میانگین و انحراف استاندارد، و به منظور بررسی فرضیه پژوهش از آزمون تی تک نمونه ای استفاده شد. یافته ها نشان داد که دانش آموزان دیدگاه مثبتی نسبت تسهیل یادگیری ریاضی با انجام کار گروهی دارند. دانش آموزان دیدگاه مثبتی راجع به اینکه با ساختارهای موجود می توان شیوه گروهی را اجرا کرد، ندارند. شیوه مشارکتی در حل مساله های ریاضی پایه هفتم با افزایش کیفیت آموزش همراه است و مشارکت فعال دانش آموزان موجب علاقه و انگیزه در حل مساله های ریاضی می شود.

کلیدواژه ها

حل مسایل ریاضی، حل مسیله، شیوه مشارکتی، مشارکت، دیدگاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.