نحوه نگرش دانشجویان مشهد به پدیده زنان روسپیگر
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF06_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 488
نویسندگان
مددکار اجتماعی
مهندس عمران
چکیده
یکی از انحرافاتی که سلامت هر جامعه ای را تهدید می کند، پدیده روسپی گری است که متاسفانه در تمام جوامع با شدت و ضعف وجود دارد. در این پژوهش که در سال 1390انجام شده است تلاش بر این است که نحوه نگرش دانشجویان بر روسپی گری بررسی شود. جمعیت آماری دانشجویان دانشگاه های شهر مشهد روش این پژوهش از نوع پیمایشی و از نمونه گیری غیر احتمالی ،تصادفی و ابزار تکنیک از ساخت پرسشنامه توسط محقق استفاده شده است.پرسشنامه با استفاده از روش لیکرت(کاملا موافق-،موافق-،بی نظر-،مخالف-،کاملا مخالف-)تهیه شده است.برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و آمار استنباطی، آزمون های همبستگی تفکیکی و استفاده شد. با محاسباتی که برای قابلیت اعتبار و پایایی انجام شد آلفای کرونباخ0/841 شد این مقدار نشان دهنده قابلیت بالای اعتماد و اعتبار سوالاتی است که نحوه نگرش فرد را اندازه می گیرد.براساس نتایجی از عوامل بدست می آید به وسیله ی تحلیل عامل نحوه ی نگرش افراد به علل روسپیگری از جمله عوامل فردی،اجتماعی،اقتصادی وفرهنگی تعیین گردیده است. یافته ها نشان می دهد که پایگاه اجتماعی خانواده، گرایشات مذهبی والدین، وجود اعتیاد در خانواده، انحرافات اجتماعی و اخلاقی والدین و یا یکی از اعضای خانواده، روابط صمیمانه والدین با فرزندان، روابط صمیمانه والدین با یکدیگر، مشاهده روابط جنسی والدین، نوع سرپرستی، ازدواج مجدد والدین در دو گروه مورد مطالعه با 95% اطمینان تفاوت معناداری دارد و این بدین معنی است که بین متغیرهای فوق و روسپی گری رابطه وجود داردکلیدواژه ها
روسپی ،هوس،خاین ،رویه،نجابتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.