بررسی چگونگی کارکرد بافت و معماری فرسوده شهری در جرم خیزی آن

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی الگوی معماری و شهرسازی اسلامی
  • کد COI اختصاصی: MEMARI05_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 461
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساجده کریمی کندزی

استادیار گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز ایران

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی چگونگی کارکرد بافت و معماری فرسوده شهری در جرم خیزی آن می باشد روش انجام تحقیق در این پژوهش با توجه به نوع موضوع توصیفی و تحلیلی می باشد بدین صورت که پس از رجوع به منابع مختلف اطلاعات به صورت فیش از موارد مطالعه شده تدوین و جمع آوری گردید. با توجه به نوع موضوع و گردآوری اطلاعات که به صورت کتابخانه ای می باشد که عمدتا براساس رجوع به منابع اصلی اعم از تفسیری و تحلیلی با ترجمه های معتبر بوده است. ازطرفی می تواند تحلیلی باشد به خاطر اینکه هدف آن بررسی چگونگی کارکرد بافت و معماری فرسوده شهری در جرم خیزی آن در منابع مختلف می باشد معماری و بافت های فرسوده به دلیل عدم توجه و از بین رفتن حس تعلق، زمینه لازم برای آسیب های اجتاعی را فراهم آورده اند. این بافت ها علاوه بر اینکه به لحاظ ناایمن بودن سازه ای و ساختمانی، خطر بزرگی برای ساکنان آن محسوب می شود، به لحاظ بافت جمعیتی و نوع بافت اجتماعی نیز مستعد بسیاری از آسیب های اجتماعی نظیر کارتن خوابی، اعتیاد و تجمع گروه های پرخطر است، از این رو توجه به حل مشکلات و آسیب های اجتماعی در بافت های فرسوده به ویژه در شهرهای بزرگ الزامی است.

کلیدواژه ها

بافت، معماری، فرسوده، جرم خیزی، شهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.