بررسی ارتباط انسان و کشاورزی شهری در معماری پلکانی و عوامل موثر در شناخت و تجربه آن از محیط
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی الگوی معماری و شهرسازی اسلامی
- کد COI اختصاصی: MEMARI05_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1044
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی سنندج ایران
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی سنندج ایران
چکیده
پذیرش کشاورزی شهری توسط عموم بر آگاهی مردم از کیفیت غذا و تلفیق کشاورزی شهری با محیط زیست در توسعه پایدار شهری تاثیرگذار است از این رو رضایت استفاده کننده از یک محیط مستلزم این است که استفاده کننده اطلاعات موردنیاز را برای شناخت در اختیار داشته باشد. بنابراین هدف این پژوهش بررسی ارتباط انسان و کشاورزی شهری در معماری پلکانی و عوامل موثر در شناخت و تجربه آن از محیط می باشد. با توجه به نرخ رو به رشد جمعیت در شهرها و با آشکار شدن شدت نتایج مخرب زیست محیطی رشد شهرها، ساکنین شهری در سالیان اخیر به ارایه ی راه کارهایی جهت بهبود اوضاع زیست محیطی پرداختند که در نهایت راهکارها و نتایج در جهت بهتر شدن ارتباط انسان و کشاورزی شهری در معماری پلکانی و عوامل موثر در شناخت و تجربه آن از محیط ارایه شده است نوع این پژوهش توصیفی ت تحلیلی است و روش گردآوری داده ها بر مبنای مطالعات کتابخانه ای می باشد.کلیدواژه ها
انسان، محیط، کشاورزی شهری، معماری پلکانیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.