تاب آوری اقتصادی و طلاق در ایران 1375-1393
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: همایش تولید ملی و اشتغال پایدار، چالش ها و راهکارها
- کد COI اختصاصی: NPSE01_131
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 753
نویسندگان
عضو هییت علمی دانشگاه یزد
عضو هییت علمی دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه یزد
چکیده
طلاق همانند بسیاری از معضلات اجتماعی دیگر دارای طیف وسیعی از عوامل در شکل گیری و رشد آن موثر است. این معضل در کشورهای در حال توسعه به دلیل توسعه ناچیز اقتصادی و اجتماعی بیشتر دارای علل اقتصادی است. طلاق در ایران از گذشته تاکنون رشد چشمگیر و درخور توجهی را تجربه کرده هست. اقتصاد ایران همواره در معرض شوک ها و نوسانات اقتصادی به دلیل ساختارهای اقتصادی و وابستگی درآمدی به فروش نفت بوده است. تاب آوری اقتصادی را می توان یکی از شاخص های ترکیبی به منظور بیان وضعیت اقتصادی ایران دانست. پژوهش پیشرو به بررسی میزان تاب آوری اقتصادی کشور و ارتباط آن با میزان طلاق در ایران با استفاده از روش توصیفی- استنباطی در بازه زمانی 1375-1393 پرداخته است. نتایج پژوهش حاکی ازآن است که در طول دوره زمانی مورد بررسی میزان طلاق در ایران میان زوجین دارای رشدی صعودی و میزان تاب آوری اقتصادی دارای رشد نزولی بوده اند همچنین با کاهش میزان تاب آوری در دوره زمانی مذکور میزان نسبت طلاق به ازدواج افزایش داشته است که نشان دهنده افزایش بیشتر طلاق در میان زوجین است.کلیدواژه ها
طلاق، تاب آوری اقتصادی، نسبت طلاق به ازدواجمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.