یک روش کم مصرف جهت پوشش اهداف متحرک در شبکه های حسگر بی سیم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مهندسی برق،علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECICONFE02_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 492
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی رهنما

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر - دانشکده فنی و مهندسی - دانشگاه شهید باهنر کرمان

مجید محمدی

دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر - دانشکده فنی و مهندسی - دانشگاه شهید باهنر کرمان

وحید ستاری تایینی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر - دانشکده فنی و مهندسی- دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

یکی از مسایل اساسی مورد بررسی در شبکه حسگر بی سیم مسیله مصرف انرژی می باشد. چرا که نودهای شبکه بی سیم از پارتی به عنوان منبع انرژی استفاده می کنند و در صورت عدم توجه به مطب پزشکی شبکه عمر زیادی نخواهد داشت. یکی از روش های موثر در کاهش مصرف انرژی تغییر وضعیت نود به حالت خواب و بیدار کردن آن در مواقع ضروری می باشد . حال در پوشش به سوی اهداف متحرک به دلیل مشخص نبودن موقعیت هدف در محیط امکان تامین زودهنگام این زمان وجود ندارد و هر نود ملزم به محاسبه این زمان پس از قرار گرفتن در بوکسیت و بر اساس اطلاعات حرکت اهداف و دیگر اطلاعات به دست آمده از محیط می باشد. در روش پیشنهادی ما در این مقاله هدف پیداکردن جو زمان روشن و خاموش کردن برای هر نود می باشد. در هر نود که در حالت خواب قرار دارد فقط آنتن پیشنهادی ما روشن می ماند که جهت ارسال سیگنال بیدار کننده مورد استفاده قرار می گیرد. اگر یک نود در حال پوشش دادن یک هدف باشد و پیش بینی کند که هدف به زودی از محدوده خود خارج می شود، با ارسال سیگنال بیدار سازی، نودهای مربوطه را بیدار می کند. دلیل کاهش مصرف انرژی در این روش استفاده از یک آنتن بسیار کم مصرف به جای آنت اصلی و ارسال شبه نویز به عنوان سیگنال بیدار کننده و همچنین استفاده از تابع پیش بینی بنزین جهت تعیین دقیق برد سیگنال می باشد.

کلیدواژه ها

پوشش اهداف متحرک، پوشش در شبکه های حسگر، سیگنال بیدار سازی، آنتن بسیار کم مصرف، Coverage in WSN ، Ultra Low Power Antenna

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.