سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MGCONF02_077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,187
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارتباطات و تفاوت های تجارت الکترونیک و تجارت اجتماعی
چکیده مقاله:
فناوری اطلاعات به عنوان فناوری محوری در عصر اطلاعات می تواند زیرساخت تحقق شهر هوشمند را پدید آورد. کسب و کار و تجارت الکترونیکی مدل مناسبی برای ایجاد کارآفرینی و کسب و کار شهروندان در یک شهر هوشمند است. تجارت اجتماعی نیز بیانگر اجرای تجارت الکترونیکی مبتنی بر رسانه های اجتماعی است. در دنیای رو به رشد و بهم متصل الکترونیکی امروز زندگی انسان در دست بسته هایی می باشد که با سرعتی در حدود نور در حرکت می باشند و حاصل انتقال این بسته ها همان دریافت و ارسال اطلاعات ما از فایلهای صوتی و تصویری تا پیغام و کتاب از کنترل حساب بانکی تا خرید و فروش کالا می باشد. این انتقال ها که زندگی الکترونیکی ما را شکل می دهند به بخش های مختلفی تقسیم می شوند به طور مثال به انجام کارهای بانکی به صورت الکترونیکی، بانکداری اینترنتی یا الکترونیکی گفته می شود. بنابراین می توان آن را زیر مجموعه ای از کسب و کار و تجارت الکترونیکی به حساب آورد. با توجه به اینکه در دنیای رقابتی امروز، افزون بر عوامل اقتصادی، عوامل اجتماعی نیز می تواند بر کسب و کارها تاثیرگذار باشند؛ شبکه های اجتماعی به منزله یک مشخصه اجتماعی، نیرویی محرکه و پایه ای، برای انسجام اجتماعی در تجارت الکترونیک نقش بسیار مهمی دارند. طبق نتایج به دست آمده از پرسشنامه مشتریانی که به واسطه شبکه های اجتماعی، به تجارت الکترونیک پرداخته اند، تعداد دوستان شبکه های اجتماعی و همچنین تعداد کاربران شبکه های اجتماعی تاثیر مستقیم و معناداری بر تجارت الکترونیک دارند. در کنار آن ادراک اجتماعی و حس گروهی هم بر تجارت الکترونیک تاثیر مستقیم و معناداری داشته که این خود بصورت معناداری بر رضایت مشتریان تاثیر گذار می باشد.
کلیدواژه ها:
شبکه های اجتماعی ، ادراک اجتماعی ، تعداد دوستان شبکه های اجتماعی ، تعداد کاربران شبکه های اجتماعی ، تجارت الکترونیک ، رضایت مشتریان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MGCONF02_077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/766266/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالی اقدم، داود و خادمی شجاع، مرتضی،1397،ارتباطات و تفاوت های تجارت الکترونیک و تجارت اجتماعی،دومین کنفرانس ملی دانش و فناوری علوم مهندسی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/766266
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، جلالی اقدم، داود؛ مرتضی خادمی شجاع)
برای بار دوم به بعد: (1397، جلالی اقدم؛ خادمی شجاع)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر بازاریابی محتوا بر استراتژی مدیریت ارتباط با مشتری برای بهبود سطح رضایت مشتریان در کسب و کار الکترونیکی در شبکه اجتماعی و وب سایت ها
- سازگاری تجارت الکترونیکی با شرکتهای کوچک و متوسط (SME’s)
- نقش تجارت الکترونیک در ایجاد اشتغال
- نقش اصول پدافند غیر عامل در رفع تهدیدات سایبری و تاثیر آن بر امنیت ملی
- تحلیل تهدیدات تروریستی و امنیت زیرساخت های حیاتی شهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.