محاسبه موجودی اطمینان و سفارش بهینه لوله 63 میلیمتر انبار یکی از پیمانکاران شرکت گاز استان کرمان با استفاده از روش های کنترل موجودی احتمالی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دانش و فناوری علوم مهندسی ایران
  • کد COI اختصاصی: MGCONF02_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعیم احمدی نژاد فرسنگی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

چکیده

امروزه با پیشرفت علوم و فن آوری، امکان تولید انبوه کالا فراهم شده است و امکان برنامه ریزی دقیق جهت استفاده از فرآورده های دیگران را به وجود آورده، در نظام های پیچیده فنی و اجتمایی انبار به عنوان واسطه موجبات گردش کالا از تولید به مصرف را امکان پذیر می سازد. انبار می تواند در عرضه به موقع محصول، جریان عادی تولید، ثبات قیمت و از این قبیل نقش مهمی را ایفا نماید. کنترل موجودی عبارت است از جریانی که با توجه به ضمانت اقلام موجود در انبار یک سازمان و تاثیر عواملی همچون زمان، مکان، تعداد، کیفیت و هزینه برای بخش هایی مانند بخش های عملیاتی تولید، توزیع، فروش و مهندسی در دسترس افراد قرار بگیرد. عوامل مختلفی در کنترل موجودی اهمیت دارند اما از مهم ترین آنها میتوان به میزان سفارش و زمان سفارش اشاره کرد. در این پژوهش میزان سفارش و زمان سفارش لوله 63 میلیمتر، یک پیمانکار شرکت گاز استان کرمان با استفاده از روش های سفارش دهی احتمالی محاسبه گردیده است بدین منظور میزان مصرف لوله 63 میلیمتر ماهیانه با استفاده از گزارشات روزانه پروژه طبقه بندی شده سپس با استفاده از آزمون نیکویی برازش توان دوم کای این فرضیه را که میزان مصرف لوله 63 میلیمتر در مدت زمان یک ماه از توزیع نرمال پیروی می کند اثبات گردیده و در انتها با استفاده از روش های احتمالی کنترل موجودی میزان و زمان سفارش لوله 63 میلیمتر را تعیین کردیم.

کلیدواژه ها

کنترل موجودی ، نقطه سفارش ، مقدار سفارش ، ذخیره اطمینان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.